h i r d e t é s

Nem engedték be a halott Che Lewis-t a templomba, többen rászóltak, hogy vegyen fel maszkot

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Nem engedték be a halott Che Lewis-t a templomba, többen rászóltak, hogy vegyen fel maszkot

2020. december 06. - 06:39

Rászóltak a saját temetésén, hogy miért nem visel maszkot

Che Lewis - Forrás: roc hakeem Lara/YouTube

Trinidad és Tobagóban, Diego Martin városban november 14-én otthonában megöltek egy 29 éves férfit, Che Anderson Lewis-t és édesapját, Adlay Lewis. A temetés november 25-én volt, Port of Spain fővárosban tartottak egy körmenetet, majd Diego Martinban volt maga a szertartás. A család azonban úgy döntött, hogy rendhagyó módon fog megemlékezni a fiatalabb elhunytról. A holttestet preparálták, de nem egy koporsóban helyezték el, mint édesapja holttestét, hanem egy székre ültették a megemlékezés helyszínének bejáratánál, amint az a temetés rögzített Facebook Live-ján is remekül látszik.

A preparált holttest már a temetésre menet feltűnést keltett, az alábbi videó is mutatja, ahogy szállították egy furgon platóján. Az elhunyt egyébként hol Che Anderson, hol Che Lewis néven szerepel.

Daily Mail úgy tudja, hogy a holttestet azért kellett kint leültetni, mert a templomban dolgozók nem engedték be a halottat a saját temetésére. A gyászolók közül többen nem ismerték fel Che Anderson holttestét, és azt hitték, egy élő személy ül ott egy széken, ezért rá is szóltak, hogy miért nem visel maszkot. (velvet.hu)