h i r d e t é s

Milyen basic darabok legyenek a női és a férfi ruhatárban?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Milyen basic darabok legyenek a női és a férfi ruhatárban?

2024. szeptember 25. - 09:52

Az alapdarabok azok a ruházati cikkek, amelyekhez bármikor nyúlhatunk. Minden stílusnak megfelelnek, jól kombinálhatók, és bármely alkalomhoz felvehetőek. Járjuk körül, hogy az alapruhatárban milyen fazonok és színek legyenek!

Forrás: ovbolt.hu

Olyan darabokat szerezzünk be, amelyekben jól érezzük magunkat. A semleges színek és mintázatok, az egyszerű fazonok kitűnően kombinálhatók. Fontos, hogy kiváló minőségű termékeket válasszunk, hiszen leggyakrabban ezeket a dolgokat viseljük. A basic ruhaneműkhöz kifejezetten jól passzolnak a kiegészítők is.

Az ÖvBolt.hu választékában található márkás férfi övek is részét képezhetik ruhatárunk kiegészítőinek.

Női alapruhatár elemei

A basic női felsők között találhatjuk a semleges színű trikókat, pólókat, hosszú ujjú felsőrészeket, ingeket, blúzokat. Nem maradhatnak ki ebből a kategóriából a kötött pulóverek és az esztétikus kardigánok sem.

Nadrágok terén mindenképpen legyen kék, fekete és valamilyen világos színű farmerünk, és valamely alapszínű chino és legging. Stílusos rövidnadrág se maradjon ki ruhakészleltünkből. Basic szoknyát is szerezzünk be fekete színben, valamint szükségszerű fekete színű basicruha is.

Szövetkabát, bőrkabát és farmerkabát mellett képezze részét ruhakészletünknek többféle blézer is.

A cipőknél fontos, hogy sötét és világos magassarkú mindenképpen legyen a polcunkon. Fehér sportcipő, sneaker, többféle színben balerina és szandál szintén legyen a készletben. A bokacipők és a csizmák is nélkülözhetetlenek ebben a kategóriában.

Kiegészítők terén fekete, barna és világos öv, valamint különböző színű kézitáska kerüljön a szekrényünkbe.

Férfi alapruhatár részei

Felsők tekintetében kötelező darab az elegáns és a hétköznapokon viselendő ing. A fehér és a fekete mellé válasszunk színes és mintás változatokat is vagy akár farmeringet. Emellett néhány egyszínű trikó és póló is legyen a ruhatárunkban. Hosszú ujjú felsők, valamint kötött pulóver és kardigán beszerzése kötelező. V-nyakú és környakkal rendelkező fazonok is szükségesek lehetnek.

A nadrágoknál semmiképpen se maradjon ki a kék és fekete farmer, a chino és az öltönynadrág. Természetesen sötét és világos színeket is érdemes vásárolni. Rövidnadrágot egyaránt tanácsos a nyári időszakra beszerezni.

A zakó nélkülözhetetlen a sportos, de trendi megjelenéshez. Bőr-, farmer- és ballonkabát, valamint prémium szövetkabát feltétlenül indokolt a ruhatárba.

Cipők tekintetében fehér sportcipő vagy sneaker és tornacipő szükséges. Ezenkívül bőrcipő több színben javasolt. A bokacsizma és a bakancs is képezze tárgyát készletünknek.

Többféle övet javasolt készleten tartani, így bármely szetthez találhatunk passzoló kiegészítőt. Elegáns táska, övtáska is lapuljon a szekrényben.

Válasszunk kiegészítőket is!

Ha tökéletes alapdarabok kerülnek a gardróbba, nem kell órákat tölteni azzal, hogy mit vegyünk fel a különböző alkalmakra. Az ÖvBolt.hu kínálatának segítségével mindezen ruhaneműkhöz ideális kiegészítőket szerezhetünk be.