h i r d e t é s

Nyújtják a nemzeti kozultációt, mint a rétestésztát

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Nyújtják a nemzeti kozultációt, mint a rétestésztát

2022. december 08. - 08:58

A kormány meghosszabbította nemzeti konzultációját, Orbán Viktor két hete arról írt, hogy már egymillió ívet kaptak vissza.

Mindannyian érezzük a szankciók hatását, ezért is fontos, hogy mindenki elmondja a véleményét. A kormány meghosszabbítja a szankciókról szóló konzultációt – jelentette be a kormányzati Facebook-oldalon Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Bár maga a miniszterelnök, Orbán Viktor ugyancsak a közösségi oldalán alig két hete, hogy világgá kürtölte: „Már egymillióan töltöttük ki a nemzeti konzultációt”, úgy tűnik az az áprilisban kétharmados Fidesz-győzelmet hozó támogatottság harmadát kevesli a kormánypárt. 

Az ország még tele van a nem létező brüsszeli bombákat ábrázoló kampányplakátokkal, de így advent idején az emberek zömét nem a szankciók, hanem a magas hazai árak és a benzinhiány foglalkoztatja. Vélhetően ezért a Fidesz is beszállt a kormányzati kampányba. A párt ugyancsak közzétett egy posztot. – „December 15-ig lehet visszaküldeni a nemzeti konzultációt. Össze kell fognunk, hogy meg tudjuk védeni a magyar érdekeket Brüsszelben. Mondj nemet a szankciókra te is!” – tettek rá egy lapáttal. (Népszava)