h i r d e t é s

Péniszméregetésig és szexuális orientáció emlegetéséig fajult a vita két autós megmondóember között

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Péniszméregetésig és szexuális orientáció emlegetéséig fajult a vita két autós megmondóember között

2023. március 30. - 13:01

Elektromos-benzines. E két ellentétes filozófia okozta problémát lehet intelligensen vagy Horváth András-Vályi István-módra kezelni.

Horváth András - Forrás: Horváth András Facebook oldala és Vályi István - Forrás: Vályi István Facebook oldala

Ennek nem kéne hírértékűnek lennie, hiszen mindkét youtuber-nek megvan a saját véleménye, szexuális orientációja és ki-ki letette a maga voksát valamelyik hajtásmód mellett. Probléma akkor lesz belőle, amikor két, az interneten nagyon ismert ember, Horváth „elektromos” András  (189 ezer követő) és Vályi „benzines” István (39,4 ezer + speedzone.hu 272 ezer követő) elkezdenek kivetkőzni magukból és egymásra tesznek igazi földszintes megjegyzéseket.

Most nem mennék bele a videóik mélyelemzésébe, de az azonnal észrevehető a tartalmaikon, hogy mindkettőjüknek komoly technika iránti becsípődésük van, ez kell ahhoz, hogy százezres követőtáborra tegyenek szert. Vályi a jelen, Horváth a jövő és végtelenül földszintesen tudják védeni a saját álláspontjukat.
Vitán felül áll, hogy a témáikban felkészültek, és habitusok szerint videóról-videóra hozzák a saját színvonalukat és ezzel szépen gyűjtik maguk köré a követőket. Az viszont biztos, hogy a követőik számának növekedéséhez illene felnőniük.

Horváth egy fokkal visszafogottabb, mint Vályi, de mindkettő kezd az egymás iránti megnyilvánulásaik okán a szánalmas kategóriába zuhanni.

Tényleg arra fizessenek csatornatagságot az emberek, hogy meghallgathassák, hogy aki elektromos kisautóval jár az buzi, aki meg az öblös benzinest szereti, annak kicsi a pélója?

Aki a macsósabb tartalmakat kedveli és szereti az ízesen megnyelvelt, minden apró részletre kitérő, alapos és megmondós benzines tartalmakat, azoknak Vályi István való. Akik viszont szeretik a plöm-plöm progresszív house zenékkel megspékelt kütyüket, amik árammal szaladnak és (szinte) „csak a Tesla”, azok ne is keressenek Horváth Andrásnál tovább magyar tartalmat a Youtube-on.

Én szeretem mindkettőt nézni, de a Vályi-féle videókat tovább tudom nézni, mert számomra tartalmasabbak, mint a Horvát-félék.

Az azonban végtelenül szomorú és szánalmas, amikor nem az autózásról szól a történet, hanem valami egészen másról, amire speciel én nem vagyok kíváncsi.

Most egy Horváth András-videó szabadította ki a szellemet a palackból a következővel: tartós használatra kapott egy – mondjuk – rózsaszín Fiat e500 típusú kisautót és ahogy ezt felvezette:

ilyen Pistikék, kicsit elhízva, közeledve az 50 felé, kapuzárási pánikkal küszködve, ilyen pipaszár karokkal arra izgulnak, hogy úúúúúa, a Ford Raptor az milyen jó, milyen férfias […]…

szóval ezt nem kéne, még akkor sem, ha erre a tesztautóra is megkapta, hogy nem férfias autó. Az ilyet el kell engedni, oda-vissza.

Sima állóháború alakult ki itt arról, hogy ki kivel szexel, kinek mekkora a pénisze, ki kit szeret és csak arról nem esik szó, hogy mindenki, aki erre (is) jár szereti az autókat.