h i r d e t é s

Rod Stewart énekelhetett Mészáros Lőrinc esküvőjén

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Rod Stewart énekelhetett Mészáros Lőrinc esküvőjén

2021. szeptember 25. - 18:02

Többekben felmerült a kérdés, hogy vajon Stewart lépett-e fel Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc lagziján?

Forrás: Penny Lancaster Instagram

Blikk külön cikket szentelt Stewartnak, ebben fel is teszik a kérdést, hogy tényleg ő énekelhetett-e a tévés és a vállalkozó esküvőjén. A lap azt írja, hogy Stewartnak hivatalos oldala szerint nincs meghirdetett koncertje most Európában, hivatalos menetrendje szerint legközelebb október másodikán az Egyesült Államokban lép színpadra.

A Blikk szerint különös esemény fültanúi voltak tegnap a lap munkatársai, akik a Várkonyi-Mészáros esküvőről tudósítottak. Azt írják, hogy a késő esti órákban, nagyjából fél tizenkettő körül hirtelen óriási ováció és taps hangja szűrődött ki a drapériákkal eltakart alcsúti arborétumból a menyegzői parti csúcspontján. “Atyaúristen, atyaúristen, ez Rod Stewart!” – kiáltották a mikrofonba, majd megszólalt a “Sailing”. A lap megjegyzi, hogy ezt követően többszámos minikoncertet lehetett hallani, melyen az előadó angolul szólt közönségéhez.

Nem tiszta, hogy Rod Stewart volt-e a fellépő. Ami biztos, hogy Rod Stewart ma Budapesten sétálgat, és hivatalos Instagram oldalán történetben mutatja, mit csinál. Utolsó posztja a parlament épülete előtt a Duna-parton készült. Az énekes a zsidó emlékmű mellett állva emlékezett meg a második világháború végén Dunába lőtt magyar zsidókról. (nlc.hu)