h i r d e t é s

Stílus a funkció szolgálatában: a falpanelek világa

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Stílus a funkció szolgálatában: a falpanelek világa

2023. november 13. - 08:57

Ki ne gondolt volna már arra, hogy gyorsan, egyszerűen és költséghatékony módon dekorálja otthona helyiségeit? Nos, a modern falpanelekkel ma már ez is lehetséges, éppen csak a megfelelő modellt kell kiválasztani.

Forrás: kerma.hu

Tekintsük végig, milyen lehetőségeink is vannak, ha fali paneleket szeretnénk beszerezni, és vizsgáljuk meg, melyik helyiségbe milyen való!

A nappali dizájnja

Talán a legtöbben a nappaliba keresnek valamilyen plusz dekorációt, például a tévé mögötti falra. Itt nagyon jól mutat egy famintás falpanel vagy egy márványmintás is akár, amelyet a Kerma Design Stikwall kategóriájában találunk.

Itt azokat a kő- és téglahatású polisztirol falpaneleket gyűjtötték össze, amelyek csak ebben a webáruházban elérhetők, közülül nem egy modell pedig kültéren is használható, így itt mindenképp érdemes szétnéznünk, ha felújítás előtt állunk.

A polisztirolból készült termékek azért is olyan népszerűek, mert remek a hőszigetelésük is, így nemcsak nappaliban lehetnek hasznunkra, hanem más helyiségekben is. Sőt, van még egy érv mellettük: kaphatók a Kerma Design oldalán festhető változatok is, így igazán egyedi stílust tudunk kialakítani általuk.

A gyerekszobába való falpanelek

Nagyon hálás feladat a gyerekszobát dekorálni, csupán arra kell ügyelnünk, hogy a végeredmény megegyezzen az ott lakók elképzeléseivel. Ugye, hogy nem is nehéz? Szerintünk abban semelyik lurkó nem talál majd kifogást, ha a Kerma Cubes textilpanelekkel, esetleg minky anyagú elemekkel díszítjük a szobájukat. Ezek szintén jól hőszigetelnek.

Ha azonban mások az igények, választhatunk a műbőr falvédők közül is, amelyek remekül mutatnak az ágy melletti falon. Sőt, nyomtatott faliképet is rendelhetünk többféle kivitelben ugyanebből az anyagból.

Előszoba

Az előszoba falát is feldobhatjuk egyedi módon. Ide is érdemes műbőr vagy polisztirol fali panelt választani, de más elképzeléseink is lehetnek. Van, aki a lamellát részesíti előnyben ezen a területen, és milyen igaza van!

De hatásosan mutatnak itt az öntapadó tapéták is, amelyekből szintén rendelhetünk bármilyet – az ízlésünknek megfelelően.

Konyha és fürdőszoba

A vízálló fali panelek közül a PVC falburkolatokat ajánljuk, ezek is sokféle mintázattal kaphatók. Nagyon népszerűek itt is a tégla- vagy famintás változatok, ezeket az ebédlőben is fel lehet használni.

A fürdőszobába inkább a csempemintás verziók valók, ezek visszafogott színekben kaphatók, ideálisak bármilyen berendezéshez. Felhelyezésük egyszerű, nem kell hozzá szakértelem.

Térelválasztó fa falpanelek

Fahatású, famintás burkolatokból egyáltalán nincs hiány a webáruházban, de kimondottan fából készült panelek is elérhetők: ezek is alkalmasak mind az ebédlő, mind a nappali díszítésére. Ha kimondottan térelválasztás a célunk, akkor az ehhez szükséges kelléket is megtaláljuk a lamella falburkolat kategóriában.

A fa természetes szépségénél fogva sokak kedvence, és a megfelelő burkolatok, panelek kiválasztásával igazán egyedivé tehetjük általuk az otthonunkat. Stílus és funkcionalitás kéz a kézben járnak!