h i r d e t é s

Stílusos védelem telefontokokkal

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Stílusos védelem telefontokokkal

2021. június 21. - 15:31

Ezt a kifinomult eszközt napjainkban mindenhová magunkkal visszük. Irigykedve nézzük, hogyha az ismerősünknek jobb telefonja van, és mi is arra vágyunk, hogy birtokoljuk a legújabb modellt. A telefontokok pedig megkímélnek minket attól a sokak által már ismert sokkoló érzéstől, amikor a készülék a földön landol.

Ez erős fizikai hatásnak kitett okostelefon képernyője, illetve hátlapja könnyen eltörhet. Nem is olyan régen, még a legtöbb gyártó alumínium hátlapot alkalmazott, ami azért ellenállóbb volt, mint a mai üvegből készült burkolatok. A telefontokok segítségével teljes védelmet biztosíthatunk a készülékünknek. Többféle anyagból készült modell áll a rendelkezésünkre, így kiválaszthatjuk a stílusunknak megfelelő változatokat.

A telefontokokból sohasem elég

Alkalmanként jól jön egy elegáns műbőrből készült változat, egy sportos TPU gélből készült típus, de a kemény polikarbonát modellek is népszerűek, mivel általában ezek a legvékonyabbak, ezért nem vastagítják annyira a telefont. A TPU előnye a túlnyúló szél, ami bizonyos szintig a képernyőt is védi.

A Samsung Galaxy S21 Ultra tok egyáltalán nem számít egy komoly befektetésnek. Viszont annál fontosabb, hiszen ezzel megkímélhetjük magunkat egy komoly kiadástól egy esetleges képernyőcserét illetően. Ezeknél az új modelleknél nem egyszerű a kijelző csere, ezért általában a munkadíj is magasabb, nem beszélve arról, hogy még a drága cserealkatrészt is ki kell fizetnünk.

A Samsung Galaxy S21 Ultra tokok széles választéka

Manapság olyan típusok állnak a rendelkezésünkre, amik kellő védelemmel látják el a telefont. Lényeges a pontos illeszkedés, hiszen nem történhet meg, hogy egy esést követően a Samsung Galaxy S21 Ultra tokból kipattanjon a telefon. A megerősített sarkokkal rendelkező változatok extra védelemmel látják el a készüléket, ezért egy tokkal használt telefon sérülésének az esélye jelentősen alacsony. A flip tokok csukott állapotban eltakarják a képernyőt, így védve azt a karcoktól és a töréstől. A tokok mellé célszerű valamilyen képernyővédő megoldás alkalmazása is.