h i r d e t é s

Ön egyet ért Hosszú Katinkával?

Olvasási idő
8perc
Eddig olvastam
2016. január 09. - 10:00
30 komment

Hosszú Katinka egy hegyet omlasztott a magyar sport állóvizébe - kérdésünk is ezzel kapcsolatos.

30 komment

Béla képe

Katinka a nemzeti elleállás szímbólumá vált úgy mint,Jeanne d’Arc[1] - kiejtése [ʒan daʁk] -, Szent Johanna, (Domrémy, 1412. január 6.[2] – Rouen, 1431. május 30.), az „orléans-i szűz”, katolikus szent, francia nemzeti hős. A százéves háború idején vezette a francia nép felszabadító harcát az angolok ellen.
Jeney Attila  képe

Érteni vélem őt. Ma a világ úszósportjának kiemelkedő személyisége. Csak itthon nem. A zseniket nálunk nem tisztelik. Az eredményeit illenék. Ha, a felkészítési módszereiben van sikerének kulcsa, akkor igenis harcoljon! Társaiért, önmagáért, hazája dicsőségére.
BANICZ JÓZSEF képe

ÉN CSAK AZT NEM ÉRTEM MIÉRT AKARTÁK MEGVÁSÁROLNI, ÉS MIÉRT NEM A TÖBBIEKNEK IS JÁRÓ ÚSZÁST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEKET ÉS AZOKHOZ KAPCSOLÓDÓ ESZKÖZÖKET , VALAMINT A SZEMÉLYES ÖLTÖZŐKET CSINÁLJÁK MEG, MERT AKKOR MINDEN RENDBE LENNE. NEM EHELYETT MEGAKARJÁK VÁSÁROLNI MINT AKI CSAK ANNYIT IS ÉR MÓDON, NA EZ A SZEMÉTSÉG, ÉS JÓ HOGY LEMONDOTT GYÁRFÁS IS!
Era képe

Nem lehetett könnyű döntés Katinkának a nyilvánosságot választani. A létező legnehezebb utat választotta, miután nem tudtak előzetesen megegyezni az Úszószövetséggel. Nagyon remélem, nem vonják meg tőle, hogy magyar színekben versenyezhessen. Szerencse hogy ilyen fiatal, szerencse (és persze szorgalom) hogy ilyen tehetséges, szerencse hogy nem úgy szorul a hátérre, mint sok itthoni fiatal sportoló. Remélem bátor kiállását a sporttársak is méltányolják.
Béla képe

Katinka a nemzeti elleállás szímbólumá vált úgy mint,Jeanne d’Arc[1] - kiejtése [ʒan daʁk] -, Szent Johanna, (Domrémy, 1412. január 6.[2] – Rouen, 1431. május 30.), az „orléans-i szűz”, katolikus szent, francia nemzeti hős. A százéves háború idején vezette a francia nép felszabadító harcát az angolok ellen.
Karkus Csaba képe

Katinka - Kiss László - Úszószövetség közti feszültség, nem mai eredetű. És a személyes sérelmek sokasága a hosszú évtizedek során " mit akar itt ez vidéki kislány Nem az én felfedezettem, nevelésem " Mert bizony voltak ilyen és hasonló nyilatkozatok megjegyzések és törekvések arra vonatkozóan hogy a vidéki Úszó egyesületek úszói kevésbé tehetségesek. Csak akkor kerülnek bizonyos helyzetbe ha az első számú ember úgy akarja. De szerencsére hogy Laci bácsi (Papa). Julcsi néni, P. Laci. P.Feri. hogy néhány nevet megemlítsek abból a sok száz, vagy ezer támogatókból akik úgy gondolták hogy érdemes ezzel a kislánnyal együtt küzdeni és segíteni hogy feljusson a csúcsra. A kislány azóta fel nőt, de nem felejt!!!!.
Lövész képe

 

Ez a probléma nem csak az úszásban van jelen, tehetséges, vidéki lövészként engem  is hátrányosan kezeltek. Kerek perec megmondták, mivel nem Budapesti klubban vagyok, ezért nem engednek magasabb versenyekre. Ha el akarok odáig jutni, igazoljak át. Én feladtam, ennyire a kiváló eredmények ellenére sem volt fontos, illetve kit is érdekel a lövészet...

 

Pintér Gabriella képe

Gyárfásnak kéne végre eltűnnie a süllyesztőben. Remélem hamarosan magába száll és eltűnik végre.
Csonka Ernőné Gyöngyi képe

Nagyon zavaros ez az egész. Katinkával egyet lehet érteni, ha valóban a jobbítás szándéka vezérli. De Katinka és Shane módszere nagyon durva. Ha valaki jobban megnézi Katinka arcát a fotókon egyértelmű, hogy ő ezt nem, ill. nem akarta elintézni. Ezt kellett tennie az edzője utasítására. Ez nemcsak a szövetségi kapitánynak volt megalázó, hanem láthatólag Katinkának is.
Era képe

Katinka módszere nem durva, profi ! A durva az ami a háttérben zajlik még mindig. Nem hiszem hogy huszonévesen sok-sok aranyéremmel a nyakában arról ábrándozott volna és ez lett volna élete legnagyobb vágya, hogy nyilvánosan tépkedjen egy szerződést élete fontos versenyei előtt. Ami ide juttatta őt az a szégyen, de az nem az ő szégyene.... 

 

Horváth Attila képe

A menedzser nélkül nincs nyilatkozat sehol,az pedig az edző,a férj!!!!

Kati G  képe

Ezeknek a "fejeknek" mindig  volt  "hibajuk"  epp ezert hä valaki teheti menjen es mäs orszäg örömmel befogadja s versenyezhet a befogado  orszäg szinei alatt...nem ez lenne az elsö ;-) 

 

én képe

Csak azt nem értem, Kiss Laci bácsival miben kellenen egyetérteni. Katinka lejáratásán kívül, érdemi dolgokról , a hiányosságokról egy szót sem ejtett.
Simon Gézáné. képe

Féltem őt,és csak csodálni tudom,hogy ennyi gyáva ember mellet,ki mert állni az ő,és a többi sportoló ért,akik gyáván hallgatnak,mert részesülni akarnak a maradék koncból.a helyébe elmennék ebből a tündérországból.!4
Tökös képe

Nekem elsőre nem tetszik hogy Katinka egyedűl áll ki másokért... Mert ha másokért áll ki, akkor szeretném tudni kik azok... Ebben az ügyben ott a bukta hogy Katinka mindenkit ki akar rugatni azért mert ő kevesli a szövetség támogatását....

Híres ember képe

Katinka már nagyon régóta és nagyon sokmindent elnézett imádott hazája kevésbé imádott szövetségének, igenis mindenki helyett szólt, olyanok helyett akik kivannak szolgáltatva ennek az úszószövetségnek, (és a látszat kedvéért nem mellette állnak) mint ahogy más sportolók a saját vezetésüknek. Ő azért mert szólni (végre!) mert nincs rájuk utalva és ezért senki ne szólja meg és ne haragudjon rá, mert amiért ő keményen megdolgozott eddig az az Ő érdeme! Nem a pénzlenyúlós, cinikus embereké...
marcsi képe

Nekem egyàltalàn nem tetszett Katinka pökhendi viselkedése ,kiàbràndítò volt làtni. Szerintem egy nemzeti ikon maradjon mindíg szerény,sajnos a férje kàros befolyàsa alà került.Egy fél perces reklàmba ô sem halt volna bele, ennyit megtehetne az orszàg és a vb népszerûsítéséért. Igaza van abban, hogy a sikereivel màr kiérdemelte a tàmogatàst,de a követelôzèse szàmomra visszataszìtò.
Balla Balázs képe

Valami nem franko az uszoknal. A Gyurta is azert valtott egyesuletet, mert a Verraszto csalad huzta az allami tamogatas nagyreszet, amit az o eredmenyei miatt kapott a klub.
TIbor képe

Nem tudom milyen a helyzet az úszóknál . Azt meg főleg nem tudom milyen a világszínvonalon . DE Magyar szintvonalnak megfelelőnek gondolom , az olyan lehet mint minden más lehet mit javítani . Ne hasonlítsuk a leggazdagabb országokhoz
h i r d e t é s

h i r d e t é s

h i r d e t é s

;