h i r d e t é s

Ön egyetért azzal, hogy a Fidesz politikája miatt robbanás várható a magyar társadalomban?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
2016. január 10. - 07:54
8 komment

"Politikánk erős Európa és EU ellenes, miközben Európa centruma erős Európát akar, amiben a nemzetállamok gyengülnek. Ezzel a folyamattal Orbán szembe megy, aminek ugyan úgy beáll a következménye, mint a maffia rendszerű állam működtetésének."

Robbanás előtt a magyar társadalom! - a szavazáshoz kapcsolódó cikkünket itt olvashatja el >>

8 komment

Stróbelné Magdi képe

Nem történhet másképpen,mert a történelem is azt igazolja,hogy ha tömegeket terrorizálnak (mint a Magyar Népet) egy bizonyos ponton a nép radikális eszközökkel változtat.Nagyon közel vagyunk a tűtéshatárhoz.Akinek nincs mit veszíteni az szabadabban mérlegel.Sajnos Orbánék ezt nem akarják tudomásul venni.Maguknak köszönhetik,ha a változás véres lesz. Van az a határ amit senki nem léphet át és ez roppant közel van.
erdelyiarpad képe

Nem,mert ahhoz tulzottan gyáva a nép többsége és a ma megszerezhető szelet zsíroskenyéért eladja a holnapját.És ez párállástól,politikai értékektől független.
guglikugli képe

Nem lesz itt semmiféle robbanás, mert a magyar nép egy birka nemzet, nem áll ki magáért, az igazáért, sunyít, lapít és várja, hogy majd mások kaparják ki a gesztenyét.
Donáth Ferenc képe

60. évforduló kapcsán felmerült a kérdés: miért is kell ez az alkalom Orbánnak annyira, hogy schmidtesítse? Csak nem azért, hogy 2006-os puccskísérletét tisztogassa? Az évfordulóra időzített forró őszt; a nagy szemfényvesztést egykori "56-osok" leplezték le. "Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékének a megcsúfolása a szélsőjobboldal és a futballhuligánok közös budapesti garázdálkodása. Hazug az 56-os jelképek felhasználása a demokráciaellenes erőszak álcázására; az 56-os zászlók lobogtatása, a szovjet emlékmű rombolása, a rendőrség ÁVO-nak nevezése, az 50. évforduló időpontjának felhasználása a legitim, demokratikus kormány elleni kampányra. A Magyar Televízió ostroma az erőszak öncélú fitogtatása volt, mely a forradalom emlékével összeegyeztethetetlen. Az erőszak kirobbanása és végkifejlete miatt azt a FIDESZ-T terheli a felelősség , amely a budapesti hídfoglalás, a főváros traktoros megszállása, a televízió ostroma kapcsán a legitim kormánnyal szembeni ellenállásra buzdított. Ebből a büntetlen puccs-kísérletből származik a FIDESZ 2/3-os hatalma, ezért sem formailag, sem tartalmilag nem változtatnak magatartásukon.
h i r d e t é s

h i r d e t é s

h i r d e t é s

;