h i r d e t é s

Tippek, hogyan kerülheted el a hialuronsavas töltés mű hatását

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Tippek, hogyan kerülheted el a hialuronsavas töltés mű hatását

2024. április 12. - 09:39

A hialuronsavas ajakfeltöltést sokan elítélik, mégpedig általában az elhibázott kacsaszájak miatt, melyek túlzott mértékű vagy rosszul kivitelezett beavatkozás eredményei. A szakszerűen és mértékkel végzett töltések azonban látványos, mégis természetes hatásúak lesznek.

Forrás: aesthetica.hu

Mire kell ügyelnünk, hogy ne essünk bele a túlméretezett ajkak problémáiba? Erre kerestük a választ cikkünkben, az Aesthetica Orvosi Központ plasztikai sebészeinek tapasztalataira alapozva. A klinikán több ezer hialuronsavas ajakfeltöltést végeztek, így az általuk javasolt körülményeket figyelembe véve tökéletes végeredményre számíthatunk.

Bízzuk profira!

A valóban hatékony és körültekintő módon végzett hialuronsavas feltöltés egyáltalán nem lesz mű hatású, ha megfelelő szakemberrel végeztetjük. A beavatkozás első ránézésre könnyűnek tűnhet, mégis profi plasztikai sebészre bízva lesz csak tökéletes. A szervezetünkben természetes módon előforduló hialuronsav beinjektálása ugyanis többféle technikával történhet.

Minden beavatkozás előtt a kezelőorvos és a páciens meghatározza, hogy mi az elérni kívánt cél. Általában a naturális hatásra törekednek. Sokan esnek abba a hibába, hogy a könnyűnek vélt kezelést nem szakemberre bízzák, hanem kozmetikus vagy végzettség nélküli személyhez fordulnak. Ekkor keletkezhetnek a túlzott töltések, a duzzanatok, a maradandó elváltozások.

Külső behatások nélkül

Előfordulhat, hogy a plasztikai sebész türelemre inti a változásra vágyót. Vannak esetek, amikor a számunkra óriási hibáról, mások számára nem, vagy csak alig szembetűnő eltérésről van szó. Megtörténhet, hogy idővel magunk is elfogadjuk külsőnket, ezért nem feltétlenül érdemes gyors döntést hoznunk.

A külső befolyásoló tényezők, mint például a közösségi média hatása miatt is lehet eltorzult az értékítéletünk. Ne hagyjuk, hogy a filterezett, hamis képek rossz döntésre sarkaljanak bennünket. Sokan több tízmillió forintot költenek arra, hogy az általuk elképzelt ideálnak megfeleljenek, és mindez jól nézzen ki a fotókon. Azonban egy személyes találkozón megdöbbenve látnánk a valóságot, mely akár nagyon távol álhat a szépségtől és az esztétikumtól.

Mikor ismételhetőek a kezelések?

A botox kezelés vagy a hialuronsavas töltés látható nyomai egy idő után eltűnnek, mivel szervezetünk feldolgozza ezeket az anyagokat. Miután egyes eljárásokkal akár évekig látható a szépészeti beavatkozás eredménye, érdemes elegendő időt hagyni a különböző kezelések között. Mielőtt egy újabb változásra szánnánk el magunkat, vegyük elő a kiinduló állapotról készült fotónkat és győződjünk meg arról, hogy még mindig saját magunk mosolygunk vissza a tükörből.

A botox kezelések ismétlésére általában 6-8 havonta kerülhet sor, míg a hialuronsavas kezelések között eltelhet akár 1-1,5 év is. Ezzel pedig az eredmények fenntartása érhető el, a természetes vonások megőrzésével.