h i r d e t é s

Többször lopott, majd gázolt is a benzinkúton a szlovák férfi

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Többször lopott, majd gázolt is a benzinkúton a szlovák férfi

2016. január 25. - 08:29
0 komment

Egy szlovák férfi többször tért vissza arra a mosonmagyaróvári benzinkútra, ahonnan rendszeresen fizetés nélkül távozott.

A kép illusztráció - Fotó: YouTube

A sokadik alkalom után a kutas felismerte, de hiába próbálta megakadályozni a lopást, elütötte a sofőr, majd elmenekült és balesetet okozott - írja a hvg.hu.

Egy szlovák férfi ellen emelt vádat az ügyészség, miután 2014 decemberében négy esetben tankolást követően fizetés nélkül távozott mosonmagyaróvári
benzinkutakról. Az akkor 19 éves elkövető két alkalom után is visszatért, ráadásul aznap egy harmadik lopást is elkövetett egy másik helyi benzinkúton.

A negyedik esetnél a benzinkutas felismerte a korábbi elkövetőt, ezért az autó elé állt, felesége pedig az autó mellé. A férfi azonban menekülni próbált, ezért nagy gázt adva elindult és 9 méteren keresztül tolta maga előtt a benzinkutast, aki végül kipördülve az autó elől az útra esett. Ezt követően a szlovák férfi a következő kereszteződésben nem adott elsőbbséget egy arra haladó autónak és nekiütközött, végül egy jelzőtáblának csapódva állt
meg.

Az elkövetőt a helyszínen jelenlévők tartották vissza a rendőrök kiérkezéséig. Az ügyészség a vádlottal szemben közúti veszélyeztetés bűntette és két rendbeli lopás vétsége miatt emelt vádat - írja a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleménye.

 

bulvarhetes.hu / hvg.hu