h i r d e t é s

Tóth Gabi különleges díszítésű autót kapott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Tóth Gabi különleges díszítésű autót kapott

2021. október 21. - 09:40

Gabi ezentúl még környezettudatosabb lesz, ami szintén fontos számára, és nem utolsó sorban ilyen egyedi autója senkinek sincs, mint neki.

Tóth Gabi számára is nagyon fontos, hogy figyeljen a környezetére, és ha teheti, akkor mindent meg is tesz ennek érdekében. Számtalan módon óvhatjuk a környezetünket, például, ha elektromos, vagy hibrid autót vásárolunk.

Gabi szerencsésnek mondhatja magát, mert a Jeep Magyarország egyik nagykövete, és imádja a márkát, annak típusait. Most azonban eljött az idő, hogy valami egészen újat próbáljon ki, amit különleges köntösbe bújtattak.

„Gáborom sokszor meglep apróságokkal, de erre most nem számítottam.” – írja a posztjában Gabi, aki imádja a Jeep típusait, ráadásul egy olyan autóval folytatja tovább, mely még környezettudorosabb.

„A Jeep Magyarország – Renegade nagyköveteként mostantól környezettudatosabban, ezzel a gyönyörű matyó hímzésmintájú autóval szerzünk új családi élményeket. Köszönöm!” – folytatta a posztjában a sztár.

„Nézzétek meg a meglepetés pillanatát a Facebook oldalamon!” – zárt le a bejegyzés a nagyon boldog és meglepett énekesnő. Gabit tehát ebben a különleges autóban láthatjuk az utakon, amit már jó messziről észrevehetünk. (liner.hu)