h i r d e t é s

Ufót észleltek Szlovákiában

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Ufót észleltek Szlovákiában

2022. december 09. - 10:09

Furcsa fényköröket vett észre Pozsonyban egy nő. Az általa készített felvételek a szakemberek figyelmét is felkeltették.

Svetlá nad Bratislavou. - ZDROJ: Tip čitateľa

Rejtélyes dolog történt a minap Pozsony felett. Egyelőre mindenki magyarázat után kutat, ugyanis a látottak alapján ufót véltek felfedezni az éjszakai égbolton. Egy nő videóra is vette a történteket – szemlézte a Ripost.

Először furcsa fénykörökre lett figyelmes, aminek eleinte nem is tulajdonított nagy jelentőséget, de aztán teljesen ledöbbent, amikor látta, hogy a körök elkezdtek összevissza mozogni, majd néhány pillanatra összeolvadtak, aztán ismét kettéváltak. Állítólag a városrészben nem rendeztek semmilyen eseményt, amely valamilyen fényeffektussal járt volna. Később a helyiek jelentették, hogy többen is látták a különös fényjátékot.

A portál a Szlovák Tudományos Akadémia Csillagászati Intézetéhez fordult lehetséges magyarázatért. A szakértők sok mindent nem tudtak megállapítani a videó alapján, de feltételezéseik szerint akár autók reflektorainak a visszaverődéséről lehet szó. (acnews.hu)

A videót ide kattintva lehet megnézni >>

Címkék: