h i r d e t é s

Ufót filmezett egy utasszállító gép pilótája

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Ufót filmezett egy utasszállító gép pilótája

2021. január 27. - 11:36

Ufófigyelők szerint a felvétel teljes mértékben bizonyítja, hogy a földönkívüliek itt vannak a földön.

Forrás: UFO Sightings Daily / YouTube

Foo fighter. Erről a legtöbb embernek már az ezt a nevet viselő amerikai rockzenekar jut az eszébe, de a kifejezés eredetileg földönkívüli űrhajókra használták, amik a második világháború alatt követték a vadászgépeket. Ufófigyelők szerint egy ilyet vett videóra nemrég egy pakisztáni utasszállító gép pilótája.

A felvétel előző hét szombaton készült, Karachi közelében, nem sokkal a felszállás után. A beszámolók szerint a gép tízezer méteres magasságban repült, amikor egy furcsa, erős fehér fényt kibocsájtó gömbre lettek figyelmesek a közelükben, amit azonnal videóra is vettek. A videón hallani, ahogy a pilóták értetlenül nézik, hogy mi lehet az, és azon agyalnak, hogy vajon mozog-e.

A MUFON amerikai ufófigyelő oldal „történelminek” nevezte a felvételt, amin szerintük teljesen biztosan egy foo fighter látható. Az oldal kijelentette: "Ez az ufókutatás történetének legjobb foo fighter fotója. Teljes bizonyíték arra, hogy a földönkívüliek még mindig követnek repülőgépeket és figyelik az emberiséget." (24.hu)