h i r d e t é s

Váratlanul elhunyt Lisa Marie Presley, Elvis lánya

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Váratlanul elhunyt Lisa Marie Presley, Elvis lánya

2023. január 13. - 06:51

Mindössze 54 évet élt.

Lisa Marie Presley - Forrás: Rolling Stone

Lisa Marie Presley, a rocklegenda Elvis egyetlen gyermeke 54 éves korában meghalt – közölte édesanyja, Priscilla Presley „Nehéz szívvel kell megosztanom a lesújtó hírt, hogy gyönyörű lányom, Lisa Marie elhagyott minket” – írta a közleményben. Lisa Marie-t, aki apjához hasonlóan szintén énekesnő volt, csütörtökön szállították kórházba, médiaértesülések szerint szívmegállás miatt. A TMZ amerikai hírportál szerint a kaliforniai Calabasasban lévő otthonában találtak rá eszméletlenül.

„Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, miközben megpróbáljuk feldolgozni ezt a mély veszteséget” – folytatta édesanyja, aki nem közölt részleteket a halál lehetséges okáról. Az 1968-ban született Lisa Marie apja nyomdokaiba lépett, és zenei karriert futott be. A sztár három zenei albumot adott ki, 2003-as debütáló stúdiólemeze több százezer példányban kelt el, és általánosságban pozitív kritikákat kapott, bár Elvis, vagy a volt férje, Michael Jackson sikereit sosem közelítette meg. A poplegendán kívül még három férje volt: Nicholas Cage színész, valamint Danny Keough és Michael Lockwood zenészek. Négy gyermek – Riley Keough, Benjamin Keough, Finley Lockwood és Harper Lockwood – anyja volt, közülük Benjamin Keough 2020-ban önkezével vetett véget az életének.

Lisa Marie Presley utoljára kedd este jelent meg nyilvánosan a Golden Globe-díjátadón Beverley Hillsben, édesanyjával, ahol örömkönnyekben törtek ki, amikor Austin Butler elnyerte a legjobb színésznek járó díjat Elvis megformálásáért. (noklapja.hu)