h i r d e t é s

Varázslatos illóolaj-keverékek

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Varázslatos illóolaj-keverékek

2023. szeptember 20. - 11:06

Mikor a fák elkezdik levetkőzni a leveleiket, és reggelente már eggyel több réteg ruhát kell felvenni a csípősebb időben, ideje elkezdeni a felkészülést a télre. Az őszi időszak remek lehetőség arra, hogy feltöltődjünk, és magunkat felvértezve induljunk a felső légúti betegségekkel támadó fagyos évszakra. A természet csodás ajándékai, az illóolajok remekül bevethetők. Segítségükkel feltöltődünk, melegség önti el a szívünket, emellett pedig még jókedvre is derítenek.

Forrás: medinatural.hu

Ellazítanak, oldják a stresszt, enyhítik a kellemetlen tüneteket

A MediNatural illóolajából készült keverékeket nemcsak párologtatóba teheted, hanem használhatod aromafürdőhöz, de masszázsolajként is kiválóak. Ha egy vattacsomóra vagy a szárított virágokra cseppented, akkor akár magaddal is viheted, és bármikor élvezheted a remekbe szabott illatkompozíció varázsát.

A 100%-os természetes illóolajokból összeállított illóolaj-keverékek hatékonyan támogatnak, hisz egymás hatását fokozzák, így még hatékonyabban frissítenek, lazítanak vagy kezelik a problémákat.

Varázslat a természetből

Rendkívül lényeges, hogy mindig csak minőségi illóolajokat alkalmazz, amelyek természetesek és tiszták, és nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat vagy egyéb adalékanyagokat. Érdemes az illóolajok alkalmazása előtt olvasni az adott termékről, valamint a vonatkozó utasításokat sem árt figyelembe venni. Az esetleges ellenjavallatokat mindig vedd te is komolyan!

A MediNatural Virágos romantika természetes illóolaj-keverékkel, amelyben a narancs, a geránium és a levendula harmonikus elegyet alkot, csodás romantikus hangulatot teremthetsz a hálószobában, de egy finom, testet-lelket melengető, kellemes páros fürdőhöz is kiváló választás ez a vidám citrusos-virágos illatkompozíció.

Ha egy kis megnyugtatás kell, akkor a fentebb említett webáruház Nyugi Stresszűző illóolaj-keveréket válaszd! Segít ellazulni, kicsit kisimítja a megtépázott idegeket, és rendbe hozza a lelkedet. Ebben is van narancs- és levendulaolaj, de mandarin, római kamilla és ilang-ilang is erősíti a hatásukat. A citrusfélék hajlamosítanak a fényérzékenységre, ha ezt a keveréket használod, kerüld a közvetlen napfényt 6-12 órán át!

Ugyanez igaz a Citrusos Frissítő illóolaj-keverékre is, amely egyszerre nyugtat, de élénkít is. Igazi varázslat ez a természet csodálatos “konyhájából”.

Rengeteg pozitív hatás

Miért is ennyire hatásosak az illóolajok? A szagélmény az egyik legősibb érzékelés, ráadásul a fontos szagingerek erős érzelmi szálakkal társulnak. Kutatások szerint érzelmeink 75%-át az illatok befolyásolják. Ezek feldolgozása evolúciós szempontból ősi agyterületeket érint, s pont ezek felelősek az érzelmekért és érzelmi élményeinkért is.

Használd ki hát te is, hogy akár 40%-kal is javulhat a hangulatod, ha számodra kellemes illatot érzel, főleg, ha valami boldog emlékhez társul az. Bármely MediNatural illóolaj-keverék remek választás erre a célra.