h i r d e t é s

54 napig bírta a 3,1 milliárd forintból épült kerékpárút

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

54 napig bírta a 3,1 milliárd forintból épült kerékpárút

2020. augusztus 13. - 08:28

 

"Immár teljesen körbekerekezhető a Tisza-tó" - közölte Palkovics László június 20-án szombaton, amikor többedmagával átadta a Tisza-tavat szegélyező kerékpárút utolsó szakaszát.

Nyul Zoltán, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) beruházási vezérigazgató-helyettese, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Nyitrai Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője, F. Kovács Sándor, a térség fideszes országgyűlési képviselője és Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos (b-j) átvágja a nemzeti színű szalagot a Tiszafüred és Poroszló között megépült kerékpárúton az átadásán, 2020 június 20-án. A szakasz elkészültével teljessé vált az összesen mintegy 70 kilométeres Tisza-tavi kerékpárút. - Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A szokásos átadási szöveg elmondása után az adófizető polgárok használatba is vehették a 3,1 milliárd forintból megépült Tiszafüred-Poroszló közötti 6,7 kilométer hosszúságú szakaszt.

Az innovációs és technológiai miniszter hangsúlyozta, hogy "régi adósságot törlesztettek azzal, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. beruházásában" megvalósult a kerékpárút.

Azóta eltelt 54 nap, azaz nem egészen két hónap és az öt év alatt megvalósult projekt szerkezetileg eddig bírta, ahogy ez jól látható ebben a Facebook-posztban:


 

h i r d e t é s