h i r d e t é s

A Fidesz ifi tagozata tovább matricázgat lelkesen – parancs, az parancs!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fidesz ifi tagozata tovább matricázgat lelkesen – parancs, az parancs!

2018. június 27. - 14:55

 

Nem tudnak lecsavarodni a matricázásról, hiába inti őket megannyi szervezet, magánember és a jóérzés, amit egyszer “fönt” kitaláltak, azt gondolkodás nélkül véghezviszik. - írja a gepnarancs.hu.

Falusi Vajk, a kormánypárt ifjúsági társszervezete, a Fidelitas szóvivője "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát ragaszt a bejárathoz a Magyar Helsinki Bizottság irodájának helyet adó épület előtt tartott sajtótájékoztatóján Budapesten 2018. június 27-én. Forrás: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Nem érdekes, hogy ezzel mekkora kárt okoznak kerítésen belül és kívül hazánk fiainak és lányainak. Parancs, az parancs!

A Helsinki Bizottság a soros

Falusi Vajk, Fidelitas alelnöke adta nevét és fizimiskáját az akcióhoz, amit sajtótájékoztatóba csomagoltak, mert nem a véleménynyilvánítás – ami szabad – a lényeg, hanem a köré vert hab.

Magyar Helsinki Bizottság bevándorlást támogató szervezet, mivel “a Soros-hálózat többi tagjával együtt” azon dolgozik, hogy Magyarország bevándorlóállammá váljon

-hangzik a mondás.

Forrás: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A magyar virtus

Falusi Vajk hangsúlyozta, hogy a Magyar Helsinki Bizottság és más szervezetek egész Európából bevándorlókontinenst akarnak csinálni.

Veszélyeztetik az igazságszolgáltatás függetlenségét is azzal, hogy bírókat akarnak befolyásolni és védelmet biztosítanak a terrorizmussal vádolt Ahmed H. számára

– tette hozzá.

A sajtótájékoztatót követően a Fidelitas “Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricákat ragasztott annak a háznak a kapujára, amelyben a Magyar Helsinki Bizottság irodája található.

Korábban Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője ragasztott hasonlót annak a háznak a bejáratára, amelyben az Amnesty International irodája található, majd a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület fővárosi irodájának bejáratához is.

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s