fbpx A Fidesz megbukott! | CIVILHETES

h i r d e t é s

A Fidesz megbukott!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fidesz megbukott!

2018. április 04. - 11:33

 

Kormányváltás lesz, a  MoglA módszer szerint!

Forrás: Dr. Szerencsés Gergely István (FIDESZ-KDNP) / Facebook

Fiatal informatikusok lemodellezték az ország virtuális térben zajló politikai küzdelmét, és az indiaiak által fejlesztett módszer attitűd vizsgálata alapján, várható eredményt hirdettek!

A MoglA, 2004 óta hibátlanul megmondta az USA elnökválasztásainak végeredményét, több országban, a virtuális térben végzett , a választásokkal kapcsolatos attitűd vizsgálataik sebészi kés pontossággal mérték az eredményt! A módszer 2016-ban a választások előtt egy héttel, amikor a közvélemény kutatók 12% Clinton győzelmet mértek, egyértelműen Donald Trump-t hozta ki győztesnek! A mesterséges intelligencia egyértelmű győzelmet hozott az emberrel szemben!

Az alkalmazás szerint, a közvélemény kutatók által mért fölényes Fideszes vezetés hamis!

Vizsgálatuk szerint, amely több mint 30 millió Facebookról, Google, Youtube, Twitter keresésekből kiszűrt adatokon alapszik, a 2018 április 8-s választás végeredménye, várhatóan a következő lesz:.

65% részvételnél
Jobbik 32%
Fidesz 29%
MSZP-P 23%
LMP 11%
DK 5%

 

70% fölötti részvételnél
Jobbik 39%
Fidesz 31%
MSZP-P 30%

A modell a pártokra leadott szavazatokat kalkulálja országosan, az egyéni körzetek vonatkozásában nem készített még elemzést!

Az attitűd vizsgálat alapján a Fidesz a vesztese a választásnak, két okból, elvesztette szavazóit, nincs koalíció kötésre alkalmas, vagy hajlandó partnere!

A NER és a Centrális erőtér bezárta és önmaga foglyává tette a Fideszt!


 

Kommentek

h i r d e t é s