h i r d e t é s

A hatóságok már bűncselekménnyel vádolják Vajnai Attilát

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

A hatóságok már bűncselekménnyel vádolják Vajnai Attilát

2018. március 13. - 19:44

 

Mint az korábbról már ismert, tavaly szeptember 10-én Vajnai Attila, az Európai Baloldal elnöke rendőri intézkedést kért, mert Budapesten, a Klauzál téren egy kirakodó vásárban Hitler beszédeit népszerűsítő horogkeresztes náci propagandát árultak.

Illusztráció: MTI Fotó: Balázs Attila

A rendőrség nem tett semmit a náci propaganda ellen, de a törvényesen tiltakozó pártelnököt leteperték, bilincsbe verték.

A rendőrség nem elégedett meg ennyivel, szabálysértési eljárást kezdeményezett Vajnai Attila ellen, mert tiltakozó feliratot festett a járdára a helyszínen. A kerületi önkormányzat vagyonkezelési szervezete most 100 ezer forintot meghaladó kárt jelentett be a rendőrségen. 

A magas összeg miatt az ügyben így már bűncselekmény gyanújával kell nyomozni. Meg kell jegyezni, hogy Vajnai Attila három betűt - STO - tudott csak felfesteni a járdára mielőtt megbilincselték volna, és ezek a betűk azóta le is koptak az aszfaltról.

A hatalom teljesen nyilvánvalóan meg akar félemlíteni mindenkit, aki szembe mer szállni vele, de természetesen minden lehetséges formában harcolni fogunk a diktatúra ellen.
 
Európai Baloldal
Sajtóiroda
amiidonk.hu


 

h i r d e t é s