h i r d e t é s

A Jövő Élményével nyílt újra a tatabányai McDonald’s

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Jövő Élményével nyílt újra a tatabányai McDonald’s

2019. október 17. - 14:02

 

Mostantól a „Jövő Élménye” koncepció alapján megújult belső térrel és szolgáltatásokkal várja vendégeit Tatabánya McDonald’s étterme. 

Vendégélmény Menedzserek fogadják a betérőket, akik érintőképernyős kioszkokon adhatják le rendelésüket, melyet akár az asztalukhoz is kérhetnek. A digitális eszközök a megújult konyhában is jelen vannak, ahol a munkatársak a rendelés beérkezését követően, frissen készítik az ételeket. A családokat egy különleges kialakítású, külső játszótérrel összekapcsolt szülinapi szobával, az autóval érkezőket pedig kétsávos McDrive-val várják.

A magyarországi étteremhálózat nyolcadik „Jövő Élménye” koncepció alapján átalakított egységeként, október 16-án nyitott meg újra a tatabányai McDonald’s étterem. A „Jövő Élménye” koncepciót a vendégek folyamatosan növekvő igényei hívták életre, melyek újabb szintre emelik a mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. 

A vendégek számára a fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az ezeken leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, így a szendvicsek, saláták mindig rendelésre, frissen készülnek. Fontos újdonság emellett az asztalhoz történő kiszolgálás, aminek köszönhetően a kiválasztott fogások még kényelmesebben rendelhetők meg, fizethetők ki és vehetők át. A személyesség az új koncepcióban alapvető fontosságú. A vendégek elégedettségéről a tatabányai étteremben is Vendégélmény Menedzserek gondoskodnak majd, akik többek között segítenek a kioszkok használatában, illetve az asztalnál történő kiszolgálásban. Az autóval érkezők pedig választhatják a kétsávos McDrive-ot is.

A családok kényelmét szolgálja, hogy az étterem egy része mobil fallal elkülönített szülinapi szobává alakítható, ahol a jeles napokon zavartalan lehet a gyerekek ünneplése. A gyerekek rendelkezésére itt egy digitális játékasztal áll, az ajtón kilépve pedig elérhető az új külső játszótér. A játszótéren mászóka, valamint egy ügyességi játékokkal és csúszdával ellátott játékkuckó várja a legkisebbeket. 

Az étteremben dolgozó kollégák is számos újdonsággal találkoznak majd munkájuk során, hiszen nemcsak a vendégtér szolgáltatásai bővülnek, de a konyhai folyamatok is egyszerűbbek, gördülékenyebbek lesznek. 


 

h i r d e t é s