fbpx "A kormány kérjen bocsánatot! - A Fidesz egészségügye hagyja meghalni a rákbetegeket" | CIVILHETES

h i r d e t é s

"A kormány kérjen bocsánatot! - A Fidesz egészségügye hagyja meghalni a rákbetegeket"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"A kormány kérjen bocsánatot! - A Fidesz egészségügye hagyja meghalni a rákbetegeket"

2020. február 06. - 13:04

 

Újabb morális mélységben találta magát a kormány, amikor a Kásler Miklós vezette minisztérium közleményében azt mondta, hogy az emberek a hibásak a rákos megbetegedésekért. 

Az a kormány papol most a rákbeteg magyar polgároknak a felelősségéről, amely alapvető eszközöket nem biztosít a kórházaknak, amely 10 éve tétlenül nézi, ahogy tömegesen mondanak fel az orvosok és az ápolók, és amely a milliárdokért vásárolt szűrőbuszokat sem bocsájtja a magyarok rendelkezésére.

Mára teljesen egyértelmű: a kormány teljesen eredménytelenül költött az onkológiára, az Eurostat szerint továbbra is Magyarországon van a legtöbb rákbeteg.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány azonnal kérjen bocsánatot a rákbetegektől!

Európai magyarok vagyunk, nem cinikus kioktatást kérünk az adóforintjainkért, hanem kórházat, orvost, ápolót és gyógyulást! Ha Kásler Miklós erre képtelen, akkor kalap, kabát, viszontlátásra! A DK szerint gyomorforgató, hogy a Fidesz ilyen bicskanyitogató módon hárítja a felelősséget a rákrekorder egészségügye miatt.

Ha a kormány valóban keresztény lenne, akkor biztosan félne attól, hogy ezek után a pokol legmélyebb bugyrában fogja végezni. - írja közleményében Dr. Komáromi Zoltán, a DK egészségügyi szakpolitikusa


 

h i r d e t é s