h i r d e t é s

A következő lesz az utolsó Indiana Jones film Harrison Ford számára - Női főszereplővel folytatódhat a széria

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A következő lesz az utolsó Indiana Jones film Harrison Ford számára - Női főszereplővel folytatódhat a széria

2018. április 05. - 13:59

 

Hollywoodot megszállta valami, több filmszériában is nőre cserélnék a férfi főszereplőt, a hullám már az Indiana Jones filmeket is elérte. - írja a noizz.hu.

Forrás: noizz.hu

Harrison Ford nélkül nem is tudjuk elképzelni az Indiana Jones-szériát, a színész neve az elmúlt évtizedek alatt ugyanis gyakorlatilag teljesen összeforrt a vagány régészprofesszoréval, most azonban úgy tűnik, hamarosan búcsúznunk kell tőle.

Már a Kristálykoponya királyságában is rezgett a léc a korosodó Ford alatt, hiszen a hetvenöt éves színész közel sincs már olyan jó erőben, amit ez a szerep megkövetelne, még egyszer azonban felveszi a híres kalapot és oldalára csapja ostorát, hogy visszatérjen az Indiana Jones 5-ben, a hírek szerint azonban utoljára. A jelenleg legújabb filmjét, a Ready Player One-t promózó Steven Spielberg is megerősítette ezt, Ford távozása viszont közel sem jelenti a széria végét.

Az előző részben Indy fiának szerepében feltűnt Shia LeBeouf is Kép: Northfoto Forrás: noizz.hu

Ez lesz Harrison Ford utolsó Indiana Jones filmje, ebben eléggé biztos vagyok, de határozottan folytatódni fog a széria ezután is

 - nyilatkozta nemrég a rendező.

Az Indiana Jones 5-öt jövőre kezdik forgatni Nagy Britanniában és 2020. július 10-én mozikba is kerül. Ez a dátum ugyan még nagyon távolinak tűnik, felmerül a kérdés, ha Harrison Ford kiszáll, vajon hogyan folytatódik majd a filmszéria, Spielbergnek azonban már erre is van terve. A The Sunnak adott interjújában elárulta, nem zárkózik el a női főszereplő gondolatától.

Meg kellene változtatnunk a nevét Jones-ról Joanra és semmi gond nem lenne belőle

 - mondta.

A Kristálykoponya királyságában Shia LeBeouf ugyan már feltűnt, mint Indy fia, az ötödik rész egyik írója elárulta, ő biztosan nem szerepel majd a folytatásban, így nem is valószínű, hogy vele a főszerepben érkezne a hatodik rész. Mindenesetre a szereplőválogatás megkezdése után már valószínűleg többet tudhatunk majd, egyelőre a rajongók a Rey-t játszó Daisy Ridley-t, a Tomb Raiderben nemrég Lara Croft bőrébe bújt Alicia Vikandert és a Tökéletes hang sztárját, Anna Kendricket tartják a legesélyesebbeknek a női Jones szerepére.

noizz.hu

 


 

h i r d e t é s