h i r d e t é s

A leggyorsabb, ha a repülőt választjuk külföldi csomagküldésnél

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A leggyorsabb, ha a repülőt választjuk külföldi csomagküldésnél

2023. október 12. - 09:15

Mára már igen gyakorivá vált, hogy külföldre is feladunk csomagot, hiszen már mindenkinek van olyan ismerőse, rokona, aki valamilyen oknál fogva külföldön él. Eleinte sokaknak kissé furcsa volt, hogy a Magyar Postán kívül más cégekkel is lehet külföldre szállítani, aztán ahogy az információk kitisztultak, úgy lett teljesebb a kép.

Forrás: csomagnet.hu

Attól függően, hogy mennyire közeli vagy távoli a célország, választhatunk a szárazföldi vagy légi szállíttatás között. De az biztos, hogy a légi úttal sokkal jobban járunk, hiszen nagymértékben lerövidül az utazási idő.

Ha a leggyorsabb megoldást választod

Amikor a gyorsaság a legfontosabb szempont, akkor érdemes a Csomagnet.hu gyűjtőoldal TNT futárszolgálat szolgáltatásait kiválasztani, így akkor biztos lehetsz benne, hogy akár egy nap alatt megérkezik a csomagod. Ehhez annyit kell csak csinálnod, hogy beírod a küldeni kívánt csomagra vagy csomagokra vonatkozó adatokat, azaz a szélességét, hosszúságát és magasságát, majd ki kell választani a célországot, a fizetési módot, és le is kérheted az adatokat, hogy milyen paraméterekkel szállítja ki a TNT a küldeményeket.

A csomagfeladást akár az otthonodból is indíthatod, és a művelet mindössze néhány perc alatt meg is van. Ráadásul a Csomagnet.hu oldalán kedvezőbb feltételeket is találsz, mivel ők összesítenek minden megrendelést és mennyiségi alapon jelentős kedvezményeket tudnak elérni a partnercégeknél. Időnként akciókat is lehet találni a vonatkozó oldalakon.

TNT-n kívüli partnercégek

Ha kíváncsi vagy a többi elérhető futárcég szállítási feltételeire is, akkor a Csomagnet.hu külföldi csomagküldés oldalán találod meg a táblázatot, amely alapján rájuk tudsz keresni. A GLS, a DPD és a Pick Pack Pont teljesít még csomagos és raklapos megbízásokat. Amikor kitöltöd az adatokat a csomagodra vonatkozóan, akkor az oldal kilistázza neked az összes elérhető futárcég díjazását és minden egyes cégre találhatsz részletes tudnivalókat is az oldalon. De ha a csomagodat mindenképpen repülővel szeretnéd feladni, akkor természetesen a TNT-t kell választani!

A TNT futárcég szolgáltatásai

Amíg Európán belül választhatsz a szárazföldi közlekedést használó futárcégek közül, addig a tengeren túlra, repülős megoldással csak a TNT szállít. A világ szinte bármely pontjára kézbesít csomagokat, méghozzá nem akármilyen tranzitidővel. A TNT egyik kiemelkedő szolgáltatása az Express Export, amely akár egy munkanapon belül kiszállítja a csomagodat.

További szolgáltatása a cégnek, hogy akár a csomagküldés napját is megjelölheted, hogy akkor jöjjön el a futár érte, de ez függ a településtől is, illetve itt fontos, hogy 14 óráig le kell adni és ki kell fizetni a megrendelést. Ezenkívül választhatod az 1H szolgáltatást is, amely azt jelöli, hogy megad a cég egy egyórás időintervallumot, hogy mikor megy pontosan a futár a küldeményért. További hasznos lehetőség, hogy a TNT értékbiztosítási szolgáltatással akár 1 millió Ft értékig bebiztosíthatod a csomagodat Európán túlra is.