h i r d e t é s

A sztáranyuka habverőt ragadott kisfia születésnapja alkalmából

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A sztáranyuka habverőt ragadott kisfia születésnapja alkalmából

2018. december 04. - 09:18

 

Ma egy éves Szabó Zsófi kisfia, Mendel

Forrás: Zsofi Szabo / Youtube

Az RTL Klub műsorvezetője, Szabó Zsófi számára a december igazán különleges, hiszen tavaly decemberben született kisfia, akinek éppen ma ünneplik első születésnapját. Erre az alkalomra Zsófi egy már-már mesébe illő ünnepi tortát készített el édesanyjával, Pálmával: less be a népszerű műsorvezető konyhájába, és tudd meg, hogyan!

Szabó Zsófi családjának kisfia megszületése óta még meghittebb a karácsonyi időszak, hiszen Mendel születésnapja pont adventre esik. A fiatal anyuka lelkesen készül Mendel ünneplésére, és mivel nincs szülinap torta nélkül, Zsófi habverőt ragadott, és egy gyönyörű tortát készített el a családi zsúrra – méghozzá édesanyjával közösen.

Megoszlanak a feladatok

Zsófiról kevesen tudják, hogy szívesen kényezteti a családját jobbnál jobb süteményekkel: míg édesanyja, Pálma a főzésben jeleskedik, Zsófi előszeretettel kísérletezik különböző süteményreceptekkel, amire kisfia születésnapja és a családi karácsony is kiváló alkalmat nyújt. A csapatmunka kiválóan működik, ami ebből a kedves videóból is kiderül:

Így lesz igazán édes a születésnap

A fiatal műsorvezető egy ünnepi gesztenyés-habcsókos tortát készített el családjának, ami nemcsak finom, de gyönyörű is, így bármelyik otthonban az ünnepi asztal díszévé válhat. Zsófi rutinos mozdulatokkal állította össze a meseszép süteményt, amivel a rokonok mellett a kis Mendelt is elkápráztatja majd – még akkor is, ha az ünnepelt még csak a sütemény látványát élvezheti. A Dr. Oetker #szívbőlsüti nyereményjátékára bárki benevezheti szeretettel készített finomságának fotóját, mellyel a családi gratulációk mellett akár az értékes napi vagy heti nyeremények valamelyikével is gazdagodhat!

Részletek a sutnijo.hu/szivbolsuti weboldalon!


 

h i r d e t é s