h i r d e t é s

A WizzAir Stockholmban hagyta Budapestre tartó utasait

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A WizzAir Stockholmban hagyta Budapestre tartó utasait

2022. szeptember 26. - 10:30

Sajtóhírek szerint a társaság szállást és transzfert ígért a pórul járt utasoknak, de ez végül elmaradt.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Vasárnap este kilenckor kellett volna felszállnia a Stockholmból Budapestre tartó WizzAir gépnek, de ez nem történt meg. A járat indítását hétfőre halasztották. A légitársaság nem tudott szállást intézni, az utasok a reptéren töltötték az éjszakát.

Az utasok még délután öt körül arról kaptak egy értesítést, hogy a gép várhatóan 40 perc késéssel fog indulni, írta az egyik utas. A beléptetés elkezdődött a reptéren, aztán állítása szerint egyszer csak leállt, és az indulás egyre késett. Hivatalos tájékoztatást nem kaptak, hajnali egy óra körül a gép pilótája azt mondta, műszaki hiba van, amihez alkatrész kell, ezért az indulást elhalasztják másnap délután kettőre. Akkor azt mondta a társaság, hogy intéz szállást és transzfert.

A biztonságiak ezután kitereltek mindenkit a váróba, ahol az utas szerint őrületes kommunikációs káosz volt. Két óra sorban állás után azt mondták, hogy a reggeli budapesti gép betelt. A WizzAir mégsem tudott szállást intézni, az utasok a non-stop nyitva tartó reptéren töltötték az éjszakát. A mostani tervek szerint hétfőn 14.40-kor indul majd egy gép Budapestre. (444.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky