h i r d e t é s

Alföldi Róbert: Mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, ez így rendben van?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Alföldi Róbert: Mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, ez így rendben van?

2021. március 01. - 06:31

 

Problémának látja, hogy mostantól a kormány dönti el, mi a szeretet, és ki alkalmas arra, hogy szeressen.

Alföldi Róbert - Forrás: Szivárványcsaládokért Alapítvány / Facebook

Korábban az egyedülállók örökbefogadási lehetősége révén nevelhettek gyereket homoszexuális párok is, amennyiben a gyermekvédelem hozzájárult. Mostantól erre csak akkor van lehetőség, ha Novák Katalin jóváhagyja. A családokért felelős miniszter nemrég a témával kapcsolatban azt mondta, hogy a homoszexuálisok örökbefogadásának kérdése nincs a magyar emberek első száz problémája között.

A vitatott intézkedéssel kapcsolatban az elmúlt hetekben is sokan, sokféleképp állást foglaltak, olykor hatalmas indulatokat kiváltva „A család az család” kijelentéssel. Mint például Gulácsi Péter magyar válogatott kapus, aki elfogadásra, szeretetre és toleranciára kérte az embereket bejegyzésében.

Alföldi Róbert vasárnap délután a Facebookon reagált arra, hogy immár rendeletbe is foglalták a kormányzati szándékot:

"Megjelent a Magyar Közlöny, és most már a törvény rögzíti, hogy a kormány, azon belül is a családokért felelős tárca nélküli miniszter tudja engedélyezni és dönti el, hogy mi a szeretet, és hogy ki alkalmas arra, hogy szeressen, és azt is, hogy ki szerethet, segíthet, nevelhet olyan gyerekeket, akiknek nincs se családja, se szülője, se szeretet az életében.

Szép! Tényleg, ez egy keresztény kormány!
Most már igazán látszik!

Újra megkérdezem, mélyen hívő, igazi keresztény magyar honfitársaim, hogy ez így rendben van?" – írja bejegyzésében. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s