h i r d e t é s

"Alternatív évértékelő" egy átlagembertől

Olvasási idő
8perc
Eddig olvastam

"Alternatív évértékelő" egy átlagembertől

2019. február 11. - 14:54

 

Lassan 21 éve halljuk rendszeresen fejhangon, hogy hol hasít a gazdaság, hol pedig a teljes összeomlás szélén áll. Ezek attól függtek, hogy éppen ki volt pont a kormányon.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! 21 éve halljuk az uszítást! 21 éve tart az ország kettészakítása és 21 éve tart az emberek megosztása!  

De gyorsan térjünk is rá az elmúlt évre, és nézzük végig, mikre lehetünk büszkék!

A 2018-as év legfontosabb eseménye a parlamenti választás volt. Egy átszabott, a jelenleg regnáló kormányra igazított választási törvénnyel, választási bizottságokkal, totális állami médiatámogtással, szerverleállással és a határon túliak ellenőrizhetetlen szavazataival újra 2/3-os Fidesz győzelem született! Azért az sem mellékes körülmény, hogy a magát ellenzékinek nevezett pártok voltak olyan töketlenek, hogy ezt a választást akkor is elbukták volna, ha csak egyedül indulnak!

Láthatjuk, milyen eredménnyel, hatékonysággal, és kiknek az érdekében működnek a pártok. Nem a te érdekeidet nézik, hanem a saját pecsenyéjüket sütik. Ha ez nem így lenne, ma nem kellene itt lennünk! Ha ez nem így lenne, akkor ma nem lenne 2/3-os NER uralom! Sőt! A Fidesz még kormányon sem lenne!

 Büszkeséggel tölthet el az a tudat is, hogy a világon Magyarországon költi a kormány a legtöbbet a megfélemlítésre, riogatásra, más népcsoportok, emberek gyűlölésére. 80 milliárd forintot dobtunk ki az ablakon, és ehhez tegyük hozzá a déli semmire sem jó kerítés 300 milliárdját! 1méter drótkerítés 20000 Ft-ba kerül! Ebből a pénzből a szomszéd Eszti nagyi az egész telkét bekeríti úgy, hogy azon egy kecske sem megy át!

„Megvédjük az országot” a bevándorlóktól! Halljuk az összes NER médiából, és látjuk a plakátokon, miközben 15,000 embert szabadítottak ellenőrizetlenül Európára, adunk politikai menekült státuszt elitélt bűnözőknek csak azért, mert ez egy-két ember zsebét béleli ki komoly pénzekkel. A letelepedési kötvények haszna szintén a NER potentátok zsebét tömi, viszont a visszafizetése és ezek minden költsége az adófizetőket terheli!

Százmilliókért hirdetik óriásplakátokon, a NER médiákban, hogy nincs szegénység Magyarországon, miközben százezrek napi megélhetési gondokkal küzdenek, és sajnos nincsenek kevesen azok, akiknek nem jut minden nap étel!  Narancsköddel nem lehet jól lakni, csak az éhségérzetet tolja későbbre!

 • Magyarország jobban teljesít! Kell is az óriásplakátokon és az összes Lőrinc lapban tudatni az emberekkel, mert máskülönben nem vennék észre! Nem érzik a saját bőrükön!
 • Magyarország jobban teljesít! Magyarország az Európai Unióban és Kelet-Közép-Európán belül egyaránt stabilizálta a helyét a sereghajtók között,
 • Magyarország jobban teljesít! Magyarország az Európai Unió leginkább korrupt tagállamai közé tartozik, és a régió végén kullog Magyarország korrupciós megítélése is!

Jönnek a szép mesék a csülkös bablevesről, de nekünk már csak a fing szaga jut!

Megszüntették a hajléktalanságot! Nem fedelet kaptak a fejük fölé, vagy gondoskodást. Simán, egyik napról a másikra szétkergették szerencsétleneket! Mert amit nem látunk, az már nincs is.

 • Milyen az értékrendje annak a kormánynak, amelyik egy vadászati kiállításra több pénzt szán, mint az országos mentőszolgálat éves költségvetése?
 • Milyen az értékrendje annak a kormánynak, amelyik a külföldi stadionépítéseket jobban támogatja, mint a rászorulók megsegítését?
 • Milyen az értékrendje annak a kormánynak, ahol a nullával egyenlő teljesítményt produkáló focista külön adókedvezményeket kap?
 • Milyen az értékrendje annak a kormánynak, amelyik zsebre dugott kézzel, szotyit köpködve nézi a kilakoltatásokat, dobja oda az embereket a végrehajtóknak, közben milliárdokkal támogatja a határon túliak lakáshoz jutását?
 • És milyen értékrendje van annak a kormánynak, ahol a stadionépítés minden más beruházásnál –korházak felújítása, iskolák rendbetétele- fontosabb?!
 • És milyen értékrendje van annak a kormánynak, amelyik nem határőrökről, hanem határvadászokról beszél?

Ilyen aljas kormánya Rákosit és Szálasit leszámítva, nem volt még Magyarországnak!

Aki kórházba kerül ma Magyarországon, nagyobb eséllyel kap fertőzést, mint hogy gyógyultan távozzon onnan! Az országban maradt orvosok, és ápolók bére a vicc kategóriába tartozik, a rájuk nehezedő nyomás egyre nagyobb. „Ma Magyarországon mindenki megengedheti magának, hogy magánorvoshoz járjon!” Hallottuk a bölcs vezér szavait. Akkor baromi jó lenne, ha az ország nagy részét emberszámba venné! Anyukák a földön fekszenek a gyerekük gyógykezelése alatt a kórtermekben, de nekik az állam egyetlen egy pótágyat sem szerzett be! Ezzel szemben 350 ágyat magánszemélyek adakozásából sikerült átadni erre a célra!  Magánszemélyek, amerikai filmsztárok szerveznek gyűjtést, hogy ne háborús állapotok uralkodjanak korházainkban, de a kormány Vietnamban épít kórházat, hokipáyát, stadiont!

Az egyetemek fizetőssé tételével rengeteg fiatal szorul ki a felsőoktatásból, betonozódik be, elvéve tőlük a kiemelkedés esélyét, összetörve álmaikat is! Oktatók listázásával, eltávolításával, pedig tovább romlik a központosítás miatt amúgy is csorbát szenvedett oktatás színvonala. Az Akadémia ellehetetlenítése beláthatalan következményekkel járhat

Aki szóvá meri tenni ezeket, az egyből külföldi ügynök címkét kap, mint anno az ötvenes években. Lejáratás, rágalomkampány indul ellene és családja ellen, vállalkozására rászáll a NAV, telefonos fenyegetéseket kap, de volt már példa fizikai tettlegességre is!

A kormány homokba dugja a fejét, és nem veszi tudomásul a valós problémákat!

 • Nem veszi tudomásul, hogy folyamatosan pusztítja le az egészségügyet,
 • nem veszi tudomásul, hogy vészesen romlik az oktatás színvonala,
 • nem veszi tudomásul, hogy az embereknek egyre többet kell dolgozniuk családjuk fenntartásához, saját maguk megélhetéséhez,
 • nem veszi tudomásul az elvándorlás mértékét,
 • és nem veszi tudomásul, hogy hány ember él a létminimum alatt!

A 2018-es évet kikiáltották a Családok Évének! Az összes média tele volt a bűvös szavakkal: Megvédjük (!) a családokat! De vajon kitől kell megvédeni?

 • Sorostól? A világháború óta csak a kuláklisták voltak ilyen hasonló aljas szándékkal vezérelve, mint ez az uszító rágalomhadjárat. Melyről kiderült, amit mindenki tudott, hogy egy profin megszervezett politikai blöff!
 • Bankoktól? Ez a kormány szolgáltatta ki legjobban a bankoknak az embereket. Zsinórban döntötte be a Forintot, kiszolgáltatva a devizahiteleseket a bankoknak. A devizahiteles mentőprogram csak egy szűk rétegnek nyújtott valódi segítséget, a többi családot odadobták a bankoknak.
 • Munkaadóktól? Pont ez a kormány szűkítette legjobban a munkavállalók jogait a rendszerváltás óta, és ez a kormány hozta a botrányos rabszolgatörvényt.
 • A Európai Uniótól? Sosem látott mértékben indít az Unió pénzeket a családok támogatására, persze ezen pénzek jó nagy része a NER-nél köt ki!
 • Migránsoknak nevezett menekülőktől? Azoktól az emberektől, akik a háború vagy a menekülttáborok pokla helyett az életet szeretnék választani? Akiknek egyetlen vágyuk van, biztonságban, békében szeretnének élni és új otthont találni?

A félelem bezárkózottá, irányíthatóvá teszi az embereket. Ezért gerjeszti a Fidesz és így tereli el a figyelmet a valódi problémákról, sulykolja az emberekbe, és mint az egyedüli alternatíva, állítja be magát a megmentő szerepében!

Az embereket és a családokat valóban meg kell védeni! Meg kell védeni, a mindent megmérgező gyűlöletpolitika ellen, ami nem más, mint a Fidesz alapműködése!

A Mai Magyarországon semmi nem érted történik! Nem azért javítják meg a járdát, hogy jó úton told a babakocsit, nem azért újítanak fel vasútvonalakat, hogy gyorsabban, kényelmesebben és netán olcsóbban tudj utazni, és még a stadionok sem azért épülnek, hogy a szar meccseket kényelmesen tudd végigdühöngeni!

Ezek a beruházások egytől egyig arról szólnak, hogy egy szűk, kiválasztott réteg, minél több pénzt tudjon kihalászni az állami vagy az önkormányzati nagy közös fazékból! Miért van az, hogy egy beruházás rendre többszörösébe kerül az eredetileg tervezettnek? Erre a kérdésre a választ mindenki tudja!

Miniszterelnökünk szerény! Aki harminc éve is magánrepülővel utazgatott, vagyonnyilatkozata szerint képtelen a megtakarításra, bár kell a segítség gyermekeinek, hogy saját lábunkon állhassanak! Ha a 9 éve regnáló miniszterelnöknek egy vasa sincs, akkor milyen szakértelemmel vezeti az országot, miként bízhatjuk rá az ország boldogulását, gyarapodását, jövőjét?

A vagyonnyilatkozatok komolysága, hitelessége, a választók totális hülyének nézésének ékes példája!

Nem véletlenül tiltakoznak kézzel, lábbal az Európai ügyészség ellen! Nem véletlenül hozták létre a különbíróságokat, ahol kijelölt csinovnyikok előre megírt forgatókönyvből előre megírt ítéleteket hoznak!

2019 fordulópont lehet Magyarország történelmében. Két olyan esemény is lesz, ami alapja lehet egy új rendszerváltásnak.

Májusban Európai Parlamenti választások lesznek. A hazai életre látszólag jelentéktelen esemény valójában –hazánk csatlakozása óta, a legfontosabb döntése elé állítja a magyar embereket. A kérdés viszonylag egyszerűnek tűnik;

 • Magyarország Európához, vagy a putyini-érdekszférához akar e tartozni,
 • Európához akarunk-e tartozni, vagy egy harmadik világ béli banánköztársaság legyünk, ahol a diktátor megmondja a tutit, és a végrehajtók beleverik az emberekbe,
 • Európához akarunk-e tartozni ahol a demokrácia fogalmát nem csak a Nemzeti konzultáció jelenti,

Olyan Európában szeretnénk élni Magyarországon, ahol megbecsülik a családokat, dolgozó embereket, ahol tervezhető a jövő, ahol nem a pártkatonák döntik el, hogy ki és hol dolgozhat. Olyan Európában szeretnénk élni Magyarországon, ahova visszajönnek a fiatalok és nem elvándorolnak, és olyan Európában szeretnénk élni Magyarországon, ahol lét és jogbiztonság van. Idézzek egy klasszikust: „Ahol a törvény nem csak a kólát védi!”

Ha a jelenlegi ellenzéki pártok képesek lesznek egymással megegyezve közös indulókban megállapodni, akkor legyőzhető a Fidesz! És nincs több esély, nincs lehetőség több játékra, nincs mód önérzetesnek lenni, hogy majd én megmutatom! Magyarországnak egyetlen lehetősége van, egyetlen útja van a Fidesz ámokfutásának véget venni, EZ AZ ÖSSZEFOGÁS!!!

A másik nagyon fontos esemény még a 2019-es évben az őszi önkormányzati választás. Ez helyi szinten bonthatja meg és áshatja alá ki a Fidesz hatalmát, az emberek helyben mondhatnak nemet a megosztó és korrupt politikára, mondhatják a helyi kiskirályoknak, hogy netovább, többet ebből nem kérünk!

De, mint mindenhol, itt is a Fidesz írta játékszabályokat, a választási törvényt. Nagyon észen kell lenni és itt is az összefogás a varázsszó. Itt sincs több lehetőség, itt is félre kell tenni a gyerekkori sérelmeket, ez már nem a homokozó! Együtt kell legyőzni a Fideszt! Aki nem száll be a közös jelölésbe, az a Fidesznek dolgozik, az a Fidesz malmára hajtja a vizet, az a Fidesz embere!

 

JÓ REGGELT MAGYARORSZÁG!

 

ÉLJEN MAGYARORSZÁG!!

 


 

h i r d e t é s