h i r d e t é s

Amerikai karácsonyt szeretnél? Mutatjuk, milyen dekorációkkal lehetséges!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Amerikai karácsonyt szeretnél? Mutatjuk, milyen dekorációkkal lehetséges!

2023. november 27. - 09:31

Az amerikai karácsonyi dekorációk egyre népszerűbbek, ami köszönhető a sok ünnepi tematikájú filmnek is, és persze ki ne örülne egy grincsmanónak vagy egy cukorkabotnak? Ráadásul ezek az elemek teret adnak a bohókás elhelyezésnek is. Elég egy grincsláb a karácsonyfán és máris mosolyt csalunk szeretteink arcára.

Forrás: decoline.hu

Milyen díszeket válassz?

Amennyiben máris magával ragadott az amerikai életérzés, és szeretnéd még hangsúlyosabbá tenni a díszletet, ajánljuk figyelmedbe a Deconline.hu amerikai karácsonyi dekoráció kínálatát.

A Candy Cane cukorbot nem hiányozhat a kollekcióból, érdemes belőle többfélét is elhelyezni otthonunkban. Az akasztós változat remekül feldobja a fenyőfát, ugyanakkor kültéri világító cukorbot is elérhető.

Kötelező elem még a Mikulás-zokni, csizma, melyeket a kandalló fölé szokás helyezni, természetesen a lépcső korlátján, de az ablakban és az ajtó felett lelógatva is remekül érvényesülhetnek.

Christmas feliratú girlandokkal is felturbózhatjuk a belső teret, s ami még elhozza az amerikai karácsonyi hangulatot, pontosabban “aki” nem más, mint a grincs. Sokan amiatt is szeretik annyira, mert hasonlóan vélekednek az ünnepről, ha te magad is néha úgy érzed, hogy azonosulsz vele, netán van olyan ismerősöd, aki ki nem állhatja a világraszóló ünnepi mulatságot, a végeláthatatlan ajándékvásárlást, még meglepetés gyanánt is tökéletes lehet számára egy “grincsdísz”. Akár fára akasztható kivitel, akár önálló figura formájában.

Mikulás és manócskái

Az amerikai karácsony elengedhetetlen kelléke a Mikulás-csizma, amit a gyerekek lelkesen felaggatnak a kandallóhoz annak reményében, hogy reggelre ajándékok várják. Bár nálunk a Jézuska hozza a meglepetéseket, ha szeretnéd megteremteni az amerikai életérzést, válassz sok-sok télapós kelléket, csizmákat, zoknikat, cukorbotot, melyekkel egy kicsit más megvilágításba kerülhet a szeretet ünnepe.

A házikók és manócskák éppúgy nem hiányozhatnak a gondosan megtervezett kompozícióból, tehetsz belőlük az étkezőasztalra, az ablakba, de választhatsz akár világító változatokat is, melyek remekül megállják a helyüket a kertben vagy a teraszon.

Elfek, gonosz manók, diótörők

A csínytevés mestereként nemcsak a grincsre gondolhatunk, hanem az elfekre, manócskákra is, melyek szintén nagyon népszerűek.

Ha pedig valóban megadnád a módját az ünnepi díszítésnek, akár még a bejárati ajtó elé is tehetsz egy 240 cm-es felfújható LED-es diótörőt. Biztos lehetsz benne, hogy a vendégek körében hatalmas sikert arat majd a gondosan megtervezett karácsonyi díszlet.

Reméljük meghoztuk a kedved a különlegesebb dekoráláshoz, végtére is erről szól a szeretet ünnepe: a felszabadultságról, az önfeledtségről és a vidámságról. Mindannyian olyan otthont teremthetünk, ami összhangban van a lelkivilágunkkal, értékrendünkkel.