fbpx Átgázolt egy gyereken az angol díszőrség - VIDEÓ | CIVILHETES

h i r d e t é s

Átgázolt egy gyereken az angol díszőrség - VIDEÓ

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Átgázolt egy gyereken az angol díszőrség - VIDEÓ

2021. december 30. - 14:32

 

Az angol királynő díszőrségének tagjai híresek arról, hogy jobb nem az útjukba állni. Most megmutatták, hogy szolgálatban senkire, még egy gyerekre se lehetnek tekintettel.

Forrás: user7312510220627/tiktok

Hatalmas felháborodást váltott ki egy a TikTokra névtelenül feltöltött videó. A felvételen az látható, ahogy az angol királynő díszőrsége átgázol egy kisfiún – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A videó melletti szöveg alapján úgy tűnik, a gyerek egy turistacsaládhoz tartozik, és az Angliában töltött első napján történt vele az incidens.

@user7312510220627 Nobody is safe #england #royalguards #foryou #foryoupage #london original sound - user7312510220627

Bár a díszőrség tagjai jórészt ceremoniális feladatokat látnak el, valódi katonák, akik szigorú szabályokat követnek, és senki kedvéért sem tesznek kivételt. A videó alatt sok dühös kommentelő írja, hogy egy gyereket azért mégsem kellett volna feldönteni, szabályok ide, vagy oda, a katonák nyugodtan kikerülhették volna.

Mások szerint azonban nem az őrök, hanem a gyerek szülei a hibásak. A katonák azt teszik, amire kiképezték őket, a kíváncsiskodóknak kell ehhez alkalmazkodniuk. (24.hu)


 

h i r d e t é s