fbpx Az 5-ös számú keselyű | CIVILHETES

h i r d e t é s

Az 5-ös számú keselyű

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Az 5-ös számú keselyű

2019. április 19. - 11:46

 

Még parázslott a Notre-Dame tetőszerkezete, amikor a keselyűk elkezdtek körözni a zsarátnokok felett. Nem lehet elég korán kezdeni. Azt ugyan a keselyűk vezérszónoka sem állítja, hogy a középkori kereszténység eme ikonikus épülete gyújtogatás áldozata lett, de a körülmények felettébb gyanúsak. Talán soha nem fogjuk megtudni az igazat.

Forrás: MEK / Brehm: Az állatok világa

Valakik észlelték a tüzet, de szándékosan késve hívták a tűzoltókat. Valakik a párizsi tűzoltóság riasztóközpontjában visszatartották a rohamkocsikat, égjen csak porig a Notre-Dame, csak azután megyünk oltani. Később valakik, nyilván a kereszténység esküdt ellenségei - a franciák már csak ilyenek -, kiadtak egy nyilatkozatot, hogy semmi nem utal szándékos gyújtogatásra, de a rendőrség több tucat szakértője vizsgálja a tűz okát. Nem gyanús, hogy ilyen hamar megszületett a verdikt? Vajon mi lehet a háttérben? Egy biztos: nem az, amit látunk. Azok állhatnak a háttérben, akik a manhattani ikertornyok elleni merénylet előtt is értesítették a brancsbelieket, hogy szeptember 11-én ne menjenek dolgozni.

A korok változnak, a technológia ugyanaz. Vagy nem tegnap volt, amikor a világimperializmus már a bölcsőben meg akarta fojtani a bimbódzó proletárdiktatúrát? Amikor a kapitalista világközpontból vezényelt, tudjuk jól, milyen erők hazánkra törtek és egyedül a munkásosztály élcsapata volt képes megfékezni őket, élén a rettenthetetlen pártvezérrel és bölcs tanítójával?

Ha jól értjük az 5-ös számú keselyűt, minket most óriási veszély fenyeget. Ó nem, semmiképp nem azok részéről, akik egy szempillantás alatt lenyelték a Krím-félszigetet, elfoglalták egy szomszédos ország legfontosabb iparvidékét és lezártak egy nemzetközi tengerszorost. Ők csak a szuverenitásukat védték és ebben bennünk partnerre találtak. Futólag megemlítenénk, hogy ők annak a szabadalomnak a tulajdonosai, ami lehetővé teszi, hogy az ember 30-40 évig a hatalom csúcsán maradjon és mellesleg az ország leggazdagabb emberévé váljon. És bizony ennek a szabadalomnak van értéke. Csak a hülyék birkóznak a konkurenseikkel. Az eszesek megveszik a pályát és kinevezik a feleségüket bírónak - hazai pályán ennyi is elég.

A mi igazi ellenségeink nyugaton vannak, akik nem átallanak évi 4-5 milliárd eurót átutalni a számlánkra, hogy megroppantság a gerincünket. Ravasz, alattomos játszma ez. A barátaink nem ilyenek; ők hosszúlejáratú hiteleket adnak, hogy abból a saját vállalataik a saját embereikkel felépítsenek egy tehervasútvonalat, hogy azon a saját áruikat szállítsák nekünk. Mi velük védelmezzük a szuverenitásunkat. Úgy tudjuk, váltóőrnek magyarok is leszerződtethetők, de ez még nem eldöntött.

A nemzeti és a kozmopolita erők között az utolsó töltényig folyó, engesztelhetetlen harcban pedig minden magánrepülőgépre, minden helikopterre, minden svábhegyi villára szükség lesz. Közelharchoz éppenséggel Gucci cipők és táskák, knightsbridge-i rezidenciák és kitöltetlen számlatömbök sem jönnek rosszul. A hit védelme áldozatokat követel. A front közeleg: a biztonság kedvéért védvonalat alakítunk ki a Balaton északi partján, luxus-lakóparkjaink és szállodáink fogják felfogni az első rohamokat. A stratégiai fontosságú jachtkikötőket is saját tulajdonba vesszük, nehogy elaknásítsák őket.

Az persze előfordulhat, hogy az ütközet hevében néhány százmilliárd forint váratlanul elveszíti közpénz jellegét, de mindenkinek meg kell értenie, a háború költséges dolog.

S ha a legfőbb hadúr meghirdette a keresztes háborút, ott mindenkinek csatasorba kell állnia, mindenkinek be kell adnia a közösbe azt, amit a hűségeskü letételekor használatba kapott. Rejtélyes emberek, garantáltan nemzeti luxemburgi és hongkongi alvállalkozók tűnnek fel a propagandagépezet vezérlőpultjánál, hogy onnan védelmezzék a magyarság lelkét.

Az 5-ös számú keselyűnek több évtizedes gyakorlata van ebben a műfajban, a frontvonal mindkét oldalán. Tisztelettel adózunk szakértelmének. S tud még valamit: ha az ellenfél levonult a csatatérről, idővel kiderülhet, hogy a keresztes háború lényegesen kevesebb talpassal is megvívható. A két tévécsatornából hirtelen egy lesz, kipróbált frontharcosok kénytelenek visszamenni kapálni, a régi számlaszámok érvényüket vesztik és a létért - jobban mondva a főparancsnok talpáért -  folyó küzdelemben csak a leghangosabbak maradhatnak fenn.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s