h i r d e t é s

Az angol turisták befüvezve azt hitték, otthon vannak, három autót zúztak le a rakparton

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az angol turisták befüvezve azt hitték, otthon vannak, három autót zúztak le a rakparton

2018. augusztus 08. - 15:25

 

A rendőrök elfogták azt a három brit férfit, akik egy bérelt autóval áttértek a menetirány szerinti bal oldalra, összeütköztek három autóval, majd gyalogosan elhagyták a helyszínt. - írja a vezess.hu.

Forrás: vezess.hu

Egy 25 éves brit állampolgár és két utasa 2018. augusztus 5-én kora reggel egy bérelt autóval közlekedett Budapest V. kerületében, a Pesti alsó rakparton, amikor áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és összeütközött három, szabályosan közlekedő járművel.

Forrás: vezess.hu

A baleset után a három brit férfi kiszállt az összetört autóból, és az adataik hátrahagyása, illetve segítségnyújtás nélkül elsétáltak a helyszínről. A balesetben két személy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A kiérkező rendőrök a brit állampolgárok autójában három csomag kábítószergyanús zöld növényi törmeléket is találtak. A nyomozók azonosították a három férfit, és még aznap délután, Budapest XIII. kerületében elfogták őket abban az autókölcsönzőben, ahonnan az autót bérelték.

Forrás: vezess.hu

A BRFK nyomozói a brit állampolgárokat őrizetbe vételük mellett segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

vezess.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s