h i r d e t é s

Az egész iskola előtt kellett megalázkodniuk a keszthelyi diákoknak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az egész iskola előtt kellett megalázkodniuk a keszthelyi diákoknak

2019. október 18. - 12:27

 

Egy volt tanáruktól kellett nyilvánosan bocsánatot kérniük egy korábbi vicc miatt. - írja az nlcafe.hu.

Illusztráció: MTI Fotó: Balázs Attila

Dalnoki Szilárd, a Momemtum Zala megyei képviselője Facebook-oldalán jelent meg egy poszt, amiben arról számol be, hogy a keszthelyi Vajda János Gimnázium egyik osztálya több diákjának és osztályfőnökének az egész iskola előtt kellett bocsánatot kérnie egy viccnek szánt iskolai előadás miatt.

A Nyugati Fénynek az érintett diákok elmesélték, hogy egy színdarab miatt alakult ki konfliktus, mert abban visszautaltak egy korábbi esetre, miszerint az iskola egyik tanárának azért kellett távoznia az intézményből, mert viszonyt kezdett az egyik 17 éves diákjával. A szóban forgó pedagógus édesanyja, aki jelenleg is az intézményben tanít, felháborodott az osztály műsorán.

Ezt követően a viccelődésben érintett tanár visszajárt az iskolába, és rendőrségi feljelentéssel fenyegette a diákokat, ha nem kérnek nyilvánosan bocsánatot tőle. Az előadásban szereplő tanulók és osztályfőnökük, félve a következményektől, megtették azt, amit kért.

A diákok felvették a bocsánatkérést, melyet eljuttattak a médiának. Dalnoki Szilárd Facebook-posztjában azt írta, hogy a TASZ-hoz fordul jogsegélyért az ügyben.

nlcafe.hu


 

h i r d e t é s