fbpx Az előválasztás óta nem tudott ekkorát mutatni az ellenzék | CIVILHETES

h i r d e t é s

Az előválasztás óta nem tudott ekkorát mutatni az ellenzék

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az előválasztás óta nem tudott ekkorát mutatni az ellenzék

2022. január 12. - 06:09

 

Orbán Viktor szilveszterkor felszállt a mémvonatra, mert aki komolyan vette a "Piros volt a paradicsom, nem sárgát" - az meg is érdemli. "Magyarország előre, megy nem hátra" - ez is igaz, csak nem vele.

Forrás: KonVerzió/Facebook

Ide kell tennem a videót, mert ami ez után következik, higgyék el, szükség lesz rá:

Márki-Zay Péterből ezt nem néztem ki, mármint a humort. Azt ugyan gondoltam, hogy képes lehet nevetésre, de hogy olyan humorérzéke lenne, ami engem is megérint, azt eddig kizártnak tartottam.

És ezzel az "örökzölddel" nem csak Orbán labdáját rúgta vissza, hanem 1 perc 3 másodperc alatt lehúzta a korábbi kampánydalakoat is a wc-n. A szubjektív véleményem ezzel kapcsolatban az, hogy ideje volt. Nekem nem a fenti dal előadásától áll fel a szőr a hátamon, hanem, ha visszagondolok bármelyik párt korábbi kampánydalára.

Elég csak a legutóbbi, kissé izzadságszagú kampánydalra gondolnom, amellyel "falakat akar(t) ledönteni az ellenzék".

"A politikai erők valamiért azt gondolják, hogy ha esik, ha fúj, ki kell izzadni magukból egy kampánydalt, ahhoz klipet kell gyártani az őket támogató celebekkel és „dolgozó kisemberekkel”, és akkor mindenki rohan behúzni fütyörészve az x-et a megfelelő helyekre. Persze, nyilván, jó ha van egy vagy több olyan dal, amely fűtheti a kampányesemények hangulatát, de valahogy ezek a direkt kampányhimnusznak szánt művek sosem jönnek be – egyik oldalnak sem."

De visszatérve az MZP-videóra. Szóval én erre 10 pontot adok, és újra érzem a reményt a kormányváltásra, mert a humor reményt ad! Reményt ad arra, hogy lehet van egy összefogott társaság, akik az Orbánék okozta cifra nyomorban nem veszítették el a humorérzéküket. Ehhez képest a Kutyapárt gegjei csak izomszagú erőlködések érződnek és mivel ugyanazt ismételgetik évek óta, már unalmas is.

Orbán "V" szilveszteri videója meg azért nem tud vicces lenni, mert nem őszinte és nem meggyőző. Márki-Zay videójának a fele nem róla szól, és ez egy nagyon fontos üzenet a populista Orbánnak.


 

h i r d e t é s