fbpx Az EU környezetvédelemre adott pénzét is elverik Orbán szülőfalujában | CIVILHETES

h i r d e t é s

Az EU környezetvédelemre adott pénzét is elverik Orbán szülőfalujában

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az EU környezetvédelemre adott pénzét is elverik Orbán szülőfalujában

2021. október 25. - 08:29

 

A részletek ismeretében ismét csak ámulunk, milyen országban élünk. A senki által nem használt kisvasút megállója mellé másfél milliárdért építenek egy gigaberuházás keretein belül építenek hidat, kilátót (!), éttermet.

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

Az ügyről szokás szerint Hadházy Ákos, független parlamenti képviselő rántotta le a leplet a Facebookon. Mindenkinek szabad meglepődni, ezek valahogy a békemeneten nem hangzottak el.

“Ez már tényleg beteg: a felcsúti kisvasút megállója mellé MÁSFÉL MILLIÁRDÉRT ÉPÍTENEK EGY ÓRIÁSI VASBETON HIDAT, HATALMAS ÉTTERMET ÉS KILÁTÓ TERASZT (!) Pár éve csak egy kis patak folydogált itt nádassal, de 230 millió EU pénzből csináltak egy kis mesterséges tavacskát, a szélén egy pár négyzetméteres szigetecskével. Ez az a hatalmas látványosság, amire alapozva Felcsút 1.5 milliárdot kapott a falu turizmusának fellendítése végett.

Maga az építkezés egymilliárdba kerül, a munkát természetesen Mészáros gyerekeinek cége, a Fejér- B.Á.L Zrt végzi. Természetesen egyetlen ajánlattevő közül “választották ki” őket Lehetne még sorolni a szürreális részleteket (pl az EU pénzt amúgy környezetvédelemre adták) , de ez a dolog tényleg annyira beteges abszurd, hogy nehéz szavakba önteni és a képek is csak részben adják vissza az élményt. Nem is tudom, a sok kivezényelt turistabusz miért nem került oda is. Többet megtudtak volna a rendszerről, meg hogy mit védenek meg éppen, mint Orbán uszító beszédéből. És legalább az életben egyszer lett volna utas a kisvonaton.” (borsod24.hu)

Íme néhány kép, mi készül itt:


 

Kommentek

h i r d e t é s