h i r d e t é s

Az online videós tartalmak versenyének nevezési határideje: június 1., éjfél

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az online videós tartalmak versenyének nevezési határideje: június 1., éjfél

2018. május 23. - 17:55

 

Várunk minden olyan mozgóképes alkotást, amelyet 2017. január 1. és a nevezési határidő lejárta között online, illetve mobileszközökön publikáltak. 

2017-es díjkiosztó: bronzzal gazdagodott a Láthatatlan Budapest 2. évada Fotó: kreativ.hu

A szerkesztett online-videós tartalmak főkategóriába nevezhető minden olyan videós alkotás, amely valamilyen eseményt, aktuális történést rögzít, tehát videós híreket, tudósításokat, riportokat, dokumentumfilmeket, de még fikciós sorozatokat is várunk, akár szórakoztató bulváros, akár komolyabb témát dolgoznak fel. Ebbe a kategóriába főleg online szerkesztőségek, vagy egyéni alkotók szoktak nevezni.

A márkázott webvideós tartalmak főkategóriába olyan webes mozgóképes alkotásokat várunk, ahol valamilyen cég, márka, termék kommunikációjának segítésére született meg a videós anyag. Ilyen lehet a klasszikus pr-film egy cégről, vagy egy vírusreklám, de nevezhető egy márkához kapcsolódó sorozat is. Ebbe a kategóriába főként reklámügynökségek, pr-cégek, vagy egy-egy márka személyes tanácsadója szokott nevezni.

A televíziók online megjelenése főkategóriába a televíziós cégek online felületei nevezhetőek, valamint televíziós csatornák által létrehozott műsorpromóciók, filmes trailerek online felületeken való megjelenései.

Nevezni online, a nevezési űrlap kitöltésével a verseny microsite-ján keresztül lehet, amely ide kattintva érhető el.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s