h i r d e t é s

Az Orbán-kormány engedélyével lett hazánk Európa nyilvános vécéje

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az Orbán-kormány engedélyével lett hazánk Európa nyilvános vécéje

2019. július 22. - 17:18

 

A Fidesz bűzlik a szennyvíziszaptól

Bár a Fidesz-KDNP szokásához híven az MSZP-re mutogat, a tények önmagukért beszélnek: csak az Orbán-kormány engedélyével valósulhatott meg az, hogy hazánk Európa nyilvános vécéje lett. 

Egyébként is tudjuk, hogy a Fidesz, ha pénzről van szó nem finnyáskodik, rajta tartja a kezét az ország szennyvízvezetékein is.

Nacsa Lőrinc ezért jobban tenné, ha inkább arról számolna be, hogy melyik fideszes haverjának köszönhetően csináltak nyilvános vécét Magyarországból. 

Nem állunk meg félúton, a héten további leleplezéssel járulunk hozzá a kaki-gate felszámolásához. 

Pecunia non olet, azaz a pénznek nincs szaga. Valószínűleg ez a mondat vezethette a Fideszt akkor, amikor a déli nyitás keretein belül bizonyíthatóan több mint 50 ezer tonna szennyvíziszapot engedett az országra.

Tény, hogy a fideszes hivatalok engedélyezték, hogy Horvátországból, Szlovéniából és Olaszországból származó szennyvíziszappal árasszanak el magyar településeket.

Tény, hogy ezen az üzleten egy fideszes önkormányzati képviselő keres súlyos pénzeket, amiért még a saját városát is képes volt bűzbe borítani.

Tény, hogy ez egy nagyon jövedelmező üzlet néhány vállalkozónak, és az elmúlt 9 évben mindenkinek világossá vált, hogy ilyen bizniszeket csak a Fidesz engedélyével lehet lebonyolítani.

Ezért követeljük azoknak a hivataloknak, kormányhivataloknak, minisztériumoknak a számonkérését, amelyek engedélyezték, jóváhagyták a kezeletlen, vélhetően veszélyes hulladéknak számító szennyvíziszap elhelyezését Magyarországon. (MSZP Országos Központ) / OS


 

h i r d e t é s