h i r d e t é s

Az utcai bunyó csúcspontja: hozzávágtak egy biciklit az idős férfihez Pétfürdőn

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az utcai bunyó csúcspontja: hozzávágtak egy biciklit az idős férfihez Pétfürdőn

2019. augusztus 02. - 06:34

 

A várpalotai rendőrök súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság miatt folytatnak nyomozást négy férfi ellen. - írja a propeller.hu.

Fotó: Ács Krisztián- DELTAHIREK

A rendőrségre 2019. július 31-én 20 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Pétfürdőn, a település központjában verekedés történt. A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol már csak a 29 éves és az 59 éves pétfürdői sértettek tartózkodtak.

A verekedésben megsérült férfiak a rendőröknek elmondták, hogy egy szóbeli konfliktust követően egy négyfős társaság bottal támadt rájuk, ütötték és rúgták őket, az idősebb férfit egy kerékpárral is megdobták. A bántalmazás során mindkét férfi megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították őket.

Az adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül a rendőrök azonosították és a Várpalotai Rendőrkapitányságra előállították a feltételezett négy elkövetőt. A 23 éves ozorai, valamint a 28 és 32 éves pétfürdői lakóhelyű férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították, míg 17 éves fiatalkorú társukat később hallgatják ki a nyomozók.

Az elkövetők ellen súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

propeller.hu


 

h i r d e t é s