h i r d e t é s

Bayer szerint az Új Zélandi mészárlást a bevándorláspártiak szervezték

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Bayer szerint az Új Zélandi mészárlást a bevándorláspártiak szervezték

2019. március 17. - 08:05

 

Igaz, azt máig nem sikerült érdemileg elmagyaráznia sem neki, sem imádott vezérének, hogy kik ezek a sosem látott „bevándorláspártiak”. Mindenesetre ismét tanújelét adta annak, hogy mennyire nem akar vállalni semmilyen felelősséget saját szélsőjobboldali nézeteiért. Amiket egyébként habzó szájjal hangoztat.

Bayer szerint az Új Zélandi mészárlást a bevándorláspártiak szervezték

Persze egy terrorakció nagyon kellemetlenül érintheti azon szélsőségeket, akik épp abból csinálnak maguknak üzletet, hogy a mindenkit terroristának kiáltanak ki, aki nem mellettük áll. Bár Bayer mindig is olyan nagy hős volt, hogy lovagkeresztet kapott. meglehetősen zavarba ejtő következtetéseket enged meg a körülmény ismerete, hogy mindezt pusztán a szájával sikerült elérnie. Merthogy emberünk életében egy napot sem dolgozott az is fix.

Blogbejegyzésében nemes egyszerűséggel arra tett konkrét utalásokat, hogy az új-zélandi Christchurch városában történt terrotámadást talán a bevándorláspárti titkosszolgálatok szervezték meg.

Erre több minden is utal az összeesküvés-elméletek termékeny vidékére tévedő Bayer szerint, például:

  • „Christchurch… Vagyis Krisztustemplom, vagy ha úgy jobban hangzik: Krisztus temploma – ez így együtt a legtökéletesebb névválasztás ahhoz, hogy a kereszténységhez is tapadjon végre egy terrortámadás”.
  • Közelednek az európai parlamenti választások, a bevándorlásellenes erők pedig erősödnek Európában, nekik pedig rosszul jön a terrortámadás.
  • „És akkor láss csodát! Már a merénylet estéjén „kiderül”, hogy a 28 éves ausztrál tömeggyilkos a közelmúltban járt Magyarországon. De most komolyan, hogy micsoda véletlenek vannak!”
  • „Hát hogyan is lehetne ezentúl Hunyadira hivatkozni, ha egyszer egy ártatlan muszlimokat lemészároló gyilkos állat is az ő nevét írta rá a fegyverére?”

Ahogy az a 168 óra lényegi összegzéséből is kiderül, Bayer nem ismer határokat, ha amúgy sem hihető hazugságai védelméről van szó. Az már meg sem lepheti az embert, hogy ízléstelen, primitív ember létére olyan magas paciról mer beszélni, amit nehéz nevetés nélkül szemlélni. Politikai kanszajhás pályafutásának ez még messze nem a csúcs.

Mert megtanultuk, hogy nincs az a vaskos hazugság, ami ne lenne elég kínos, csak hogy Bayer és a Fidesz elkerüljék az elszámoltatást.

És azért az is nagyon fura, hogy Bayer, aki folyamatosan terroristázta a menekülteket, a migránsokat, ezzel is uszítva ellenük a szélsőséges söpredéket – akiket a kormány máig nem dugott el jó mélyen veszélyes bűnözőknek fenntartott intézményekbe – rágalmaz meg mindenkit, aki nem támogatja a fasisztoid kormány bűntevékenységeit.

Bayer mondta


 

h i r d e t é s