h i r d e t é s


Becsuknák megint a balesetet okozó Slotát, de egyelőre szívroham veszélye miatt kórházban van

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Becsuknák megint a balesetet okozó Slotát, de egyelőre szívroham veszélye miatt kórházban van

2016. január 20. - 13:44
0 komment

 

A rendőrség javaslatot tett a vizsgálati fogságba helyezésére, amivel az ügyész is egyetértett.

Csakhogy nem ők döntenek róla, hanem a bíróság. A vizsgálati fogságra vonatkozó javaslat tényét megerősítette Radko Moravčík kerületi rendőrségi, valamint Milan Cisarik ügyészségi szóvivő is. Slotát alkohol befolyása alatt történt veszélyokozással gyanúsítják.

Ján Slota hétfőn kora este okozott balesetet a zsolnai járásbeli Porúbka község közelében. Porsche Cayenne-jével hátulról belehajtott egy Audi A6-osba, amely pedig az ütközés miatt nekirepült egy szemből jövő Suzuki SX4 oldalának. Az Audi sofőrje egyszeri orvosi ellátásra szorult. A Joj TV-nek azt is elmondta, hogy Slota a karambol után felajánlotta neki, hogy ne hívjanak rendőrt, hanem egyezzenek meg.


Ján Slota a kórházban

Slota elutasította az alkoholszondát és a vérvételt is, az Audi és a Suzuki sofőrje azonban nem, náluk negatív is lett az alkoholteszt.

A korábbi politikus kórházi vizsgálata után az orvos úgy döntött, Slotát nem vehetik őrizetbe, mert a kórházban kell maradnia. A televízió információi szerint szívroham veszélye miatt felvették az intenzív osztályra.

 

Noviny.sk / parameter.skh i r d e t é s

betöltés..

;