h i r d e t é s

Berki Krisztián, az ország leendő miniszterelnöke nem akar egy 15 milliós tyúkperbe ragadni

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Berki Krisztián, az ország leendő miniszterelnöke nem akar egy 15 milliós tyúkperbe ragadni

2020. május 26. - 11:18

 

Két évvel korábbi autóbalesete után most rabosították Berki Krisztiánt (39), aki – úgy tűnt – egyáltalán nem vette szívére a dolgot. A 2022-es parlamenti választásra készülő izomceleb az ügyvédjével érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányág épületébe.

Berki és a Bentley - Forrás: thepost.hu

"A kihallgatásra megborotválkoztam, az előadónak csokit vittem. Megnéztem a BKK buszának videófelvételét, s egyértelműen látszik, hogy se közúti balesetet nem okoztam, se bűncselekményt nem követtem el, a balesetről a sofőr tehet. Számomra egyértelmű, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester fennhatósága alá tartozó BKK a buszjegyemet sem tudja kifizetni, nemhogy a Bentley-m javítását. Ugyanis míg a buszban 2,5, az én autómban 15 milliós kár keletkezett" - ezt nyilatkozta a celebségléről ismert Berki Krisztián a Blikknek. Berki még 2018-ban egy Bentley-vel Párkányból tartott hazafelé, amikor megelőzte a BKK buszát, majd utána jobbra akart befordulni. Csakhogy a busz hátulról nekiment, összetörte a 70 millió forintos luxusautó hátulját.

A baleset miatt most Berkiből lett gyanúsított. "A gyanú szerint védencem a közúti közlekedés szabályait megszegve veszélyeztette mások testi épségét. Ennek a bűncselekménynek a büntetési tétele 1-től 3 évig tartó szabadságvesztés lehet" – mondta a Blikknek dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

De nem ezért érdekes a Blikk híre, hanem Berki nyilatkozata miatt: "Az ország leendő miniszterelnökeként vallom: néha az igazságtalanságot is el kell fogadni. Felelős politikusként több dimenzióban gondolkodom, nem fogok beleragadni holmi 15 milliós tyúkperbe". (index.hu)


 

h i r d e t é s