h i r d e t é s

Borult idő lesz ma, este várhatő eső

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Borult idő lesz ma, este várhatő eső

2015. október 10. - 07:54
0 komment

 

Szombaton borult, lehangoló idő várható, de csapadék többnyire még nem lesz. Vasárnapra dél felől egy ciklon érkezik, sokfelé kiadós esőt hoz magával. Jön a lehűlés is, a jövő hét elején még 10 fok sem lesz délután.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt dél felől tovább vastagszik a felhőzet, országszerte beborul az ég. Számottevő csapadék nem várható, csak néhol lehet szitálás.  Délután országszerte borongós időre készülhetünk. Kezdetben sehol sem várható csapadék, majd dél felől csapadékzóna érkezik. Az északkeleti szél többfelé megélénkül, késő délutántól fokozatosan megerősödik. A csúcshőmérséklet 10, 17 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Vasárnap országszerte borult lesz az ég. Dél felől egyre többfelé várható ismétlődő eső, zápor. Helyenként kiadós csapadék hullhat. Megerősödik az északkeleti szél. 8, 13 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Hétfőn nyugat, délnyugat felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúlon pár órás napsütés is várható. Csak a keleti országrészben fordulhat elő eső, záporeső. Változó irányú szél lesz. 8, 13 fokra számíthatunk.

Kedden keleten továbbra is sok lesz a felhő, ott futó záporokra számíthatunk. Máshol a változó felhőzet mellett nem várható csapadék. A délkeleti szél élénk lesz. Kora délután 9, 14 fok várható.

Szerdán délnyugat felől fokozatosan beborul az ég. Kezdetben a Dunántúlon, majd máshol is egyre többfelé várható eső, zápor. Élénk lesz a keleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul.

Csütörtökön kellemetlen, borongós időre van kilátás, sokfelé kell ismétlődő esőre, záporra készülni. Megerősödik az északnyugati szél. 7, 12 fokra melegszik a levegő.

 

 

idojaras.hu

 


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s