h i r d e t é s

Brutális támadás Miskolcon: a sétálóutcán szúrtak arcon egy 24 éves fiatalt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Brutális támadás Miskolcon: a sétálóutcán szúrtak arcon egy 24 éves fiatalt

2019. május 21. - 10:34

 

Miskolc sétálóutcáján támadtak rá egy 24 éves férfira, miután szóváltásba keveredett három idegennel. - írja a blikk.hu.

Forrás: blikk.hu

Rettenetes brutalitás – így lehet jellemezni azt a szombat hajnali támadást, amely Miskolcon történt. A város sétálóutcájában tartott hazafelé a 24 éves áldozat, amikor szóváltásba keveredett három idegennel. Ezután valami meleget érzett az arcán, s amikor lenézett a testére, látta, hogy valahonnan önlik a vére: mint kiderült, a fiatalembert arcon szúrták. Szerencséjére még volt annyi lélekjelenléte volt, hogy mentőt hívjon magához, így hamar kórházba került, ahol azonnal megműtötték, és azóta is ott ápolják.

Az esetről a fiú bátyja mesélt bővebben az RTL Híradójának.

Én forrongok. Összefüggő mondatokat nem tudott mondani, vissza kellett folyamatosan kérdezni, hogy mit szeretnél, mit kérsz, mit akarsz

 – mondta Szendrei Gábor Péter, aki szerint informatikus öccse maradandó sérüléseket szerzett.

Nem lehet ráismerni. Egy életet tettek tönkre, ezt nem fogja kiheverni

 – mondta a férfi, aki szerint testvére idővel biztos megtanul újra rendesen beszélni és rágni, a sérült fogait helyrehozzák, talán még a seb is halványul majd, de a trauma örökre megmarad.

A rendőrség azóta is nyomoz az ügyben, a család pedig abban bízik, hogy a térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével sikerül minél hamarabb azonosítani az elkövetőket.

blikk.hu


 

h i r d e t é s