h i r d e t é s


Katonás rendben fagynak meg az emberek!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Katonás rendben fagynak meg az emberek!

2017. január 08. - 08:21
1 komment

 

6 milliárd Orbán irodájára, 9 milliárd egy évre a hajléktalanoknak!

Sokat elárul egy ország mentális színvonaláról az, hogy miként foglalkozik az elesettekkel, vagy a hátrányos helyzetűekkel. Milyen arányokat alakít ki a közösség számára fontos dolgok kapcsán. Nekem sokkoló az ami Budapesten történik és az is, hogy 80 ember fagyott meg eddig. 

Más világban nőttem fel, lehet diktatúra volt, lehet nem mertük azt mondani, hogy Kádár hülye, azt meg nem tudtuk mondani, hogy tolvaj, de nem fagyott meg a szociál, hitel, jövedelem, lakás-politika miatt egyetlen ember sem

Ma a tolvajt, a korrupt, hazug, érzéketlen és még sok másik a kifejezést szabadon lehet használni, (lehet, hogy a Fejér-megyei Hírlap újságírói ellen folyamatban lévő eljárás után meg fogom gondolni), viszont várhatóan 150 ember fog meghalni. 

Micsoda cinizmus, csak így simán 150 mi, darab, egyed, egyén. 150 sors, félre csúszott élet, alkoholizmus, vagy csak egyszerűen egy rossz döntés, devizahitel, erőtlen család, tanult és tanulatlan ugyan úgy fagy meg ebben az elképzelhetetlenül cinikus országban.

A kormányzati Mercedesek, Audik, úgy siklanak el az aluljárók fölött, hogy a benne ülőknek eszébe sem jut, hogy két méterrel alattuk ott a valós világ, a munkában rosszul fizetett emberek tömegének fáradtság szaga, keveredik a homelessek ürülék szagával. 

6 milliárdot egy tök felesleges irodára, 25-t meg az épületre, szét verni a várat, egy sosem értett történelem miatt, na ez írja le jól azt a kórt, amit ide csinált nekünk Viktor.


1 komment


h i r d e t é s

betöltés..

;