h i r d e t é s

Csak egy jogosítvány kell - Baranya vármegyei állások a vezetés szerelmeseinek

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Csak egy jogosítvány kell - Baranya vármegyei állások a vezetés szerelmeseinek

2023. június 26. - 09:38

A szállítás, fuvarozás egyre növekvő szektorában mindig akad hely azoknak, akik biztosítani tudják az áruk és javak egyik helyről a másikra történő felelősségteljes eljuttatását. Ez igaz Baranya megyére is, csak nyitott szemmel kell járni.

Forrás: pecsallas.hu

Biztonsággal elvezetni egy járművet, a határidőn belül leszállítani a csomagokat, az ebédet, felelősséggel tartozni a rakományért, közben pedig hódolni a kedvenc elfoglaltságunknak, a vezetésnek - így lehetne legjobban leírni a szállítás, fuvarozás iparágának legtöbb pozícióját.

Ahogy az ország minden területén, Baranya megyében is folyamatos a felvétel hasonló állásokra, az érdeklődők ezen az oldalon tájékozódhatnak a lehetőségekről és a hozzájuk tartozó elvárásokról: https://pecsallas.hu/allasok/szallitas-fuvarozas.

A fuvarozás előnyei

  • Versenyképes jövedelem - mivel mindig van rájuk kereslet, a bérnek fel kell vennie a versenyt a többi vállalkozás által ajánlott fizetésekkel azért, hogy jó szakembert találhassanak.
  • Vezetési tapasztalat és élmény - mondani sem kell, hány órát ülhet majd a volán mögött az, aki felvételt nyer. Pozíciótól függően akár külföldi utakra is lehetősége lesz, így változatos tájakon járhat.
  • Stabilitás - a szektor folyamatos fejlődése, növekedése miatt mindig kellenek majd sofőrök, hiszen nem lehet mindent automatizálni.
  • Kapcsolatok - egy futár emberek tucatjaival találkozik munkanapja során, egy kamion vagy teherautó sofőrje a feladataitól függően szintúgy.

A szakma hátrányai

Nem stresszmentes munkákról van szó a szállítás, fuvarozás világában, be kell tartani a határidőket, és egyes állásoknál akár napokat, heteket is távol kell töltenie az embernek szeretteitől, barátaitól. Fontos, hogy képes legyen hosszú órákat koncentrálni a vezetésre, legyen talpraesett, jó problémamegoldó és megfelelő kommunikációs készségekkel rendelkezzen a jelölt.

Szállítás, fuvarozás állások Pécsen és környékén

Az álláskereső oldalakon, például a PecsAllas.hu portálon az alábbiakhoz hasonló, vezetési tapasztalatot nyújtó munkaköröket találunk jelenleg.

  • Belföldi és nemzetközi fuvarozás.
  • Erdészeti darus állás - “C” kategóriás jogosítvánnyal tehetünk a természetért.
  • Csomagkézbesítő futár - a koronavírus járvány óta megnőtt a csomagkézbesítési szolgáltatások száma, az emberek gyakrabban rendelnek otthonra ruhát, élelmiszert, elektronikai cikket, ezeket kiszállítani pedig hálás feladat.
  • Pizza- és ételfutár - megbeszélés kérdése, de ilyen jellegű munkakörök esetén alapvető a rugalmas munkavégzés, így akár főállás mellett is vállalható.
  • Áruszállító sofőr, amely az egyik legnépszerűbb munkakör.
  • Élelmiszer-szállítás, ami szintén kelendő.

Baranya vármegye logisztikai és szállítási ipara tárt karokkal várja a motivált jelentkezőket, akik szívesen kipróbálnák magukat a fentiekhez hasonló munkakörökben. Lehet, hogy ez lesz számunkra az álomkarrier? Csak úgy derülhet ki, ha jelentkezünk!