h i r d e t é s

Czeglédy Csaba máris pert nyert Dr. László Imrének a hazudozó Pesti Srácokkal szemben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Czeglédy Csaba máris pert nyert Dr. László Imrének a hazudozó Pesti Srácokkal szemben

2019. november 13. - 09:16

 

Ez gyors volt! - írja a nyugatifeny.hu.

Illusztráció: 168ora.hu

Alig néhány napos hír, hogy a baloldali sikerügyvédet, Dr. Czeglédy Csabát kérte fel két DK-s vezetésű önkormányzat a jogi képviseletének ellátására, és máris megvan az első eredmény.

A Demokratikus Koalíció kedden lapunknak is eljuttatott közleményben jelezte, hogy Dr. László Imre, Újbuda polgármestere Czeglédy Csaba jogi képviseletével

helyreigazítási pert nyert a pestisracok.hu ellen.

Mint írják:

A pestisracok.hu nevű kormányközeli bulvárportál még a választási kampányban valótlanul állította Dr. László Imréről, hogy egy korábbi kolléganőjével erőszakoskodott.

Akik ismerik László Imrét, már akkor is tudták, hogy mindez ocsmány hazugság.

Most azonban első fokon a Fővárosi Törvényszék is kimondta, hogy a pestisracok.hu nem mondott igazat, és helyreigazításra kötelezte a portált.

Reméljük, a másokat folyamatosan légből kapott történetekkel és kitalációkkal vádló honlap most az egyszer még a végrehajtók kiérkezése előtt hajlandó nyilvánosságra hozni azt, hogy hazudott, és megkövetni Dr. László Imrét.

Újbuda polgármesterét a törvényszéken az a dr. Czeglédy Csaba képviselte, aki a közeljövőben – érzésünk szerint – perek százait fogja még megnyerni az orbánista propagandagyárosok ellen

– zárul a DK közleménye.

nyugatifeny.hu


 

h i r d e t é s