fbpx Daruval mentették a lakókat a kőbányai lakástűzből | CIVILHETES

h i r d e t é s

Daruval mentették a lakókat a kőbányai lakástűzből

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Daruval mentették a lakókat a kőbányai lakástűzből

2021. május 02. - 08:15

 

Teljesen kiégett egy emeleti lakás szombat este Budapesten. 

Tűzoltók dolgoznak egy társasház negyedik emeleti lakásában keletkezett tűz oltásán a X. kerületi Harmat utcában 2021. május 1-jén. A tűzoltók tizenegy embert menekítettek ki a házból. A helyszínre kilenc mentőegység érkezett, 12 személyt helyszíni ellátásuk után, füstmérgezés gyanúja miatt toxikológiai osztályra szállítottak. - Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Teljesen kiégett egy emeleti lakás szombat este Budapesten, a tűzoltók tizenegy embert menekítettek ki a házból – tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a X. kerület Harmat utcai társasházban késő este kigyulladt egy lakás a negyedik emeleten. A tűzoltók három embert mentőálarcban hoztak ki az épületből, nyolcat pedig magasbólmentő tűzoltójárművel a tetőteraszról mentettek ki.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínre kilenc mentőegység érkezett, 12 személyt helyszíni ellátásuk után, füstmérgezés gyanúja miatt toxikológiai osztályra szállítottak – közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel.

A tűz továbbterjedését a tűzoltók megakadályozták, az éjjel az utómunkálatok még folytak. (Index)


 

h i r d e t é s

Kommentek