h i r d e t é s

Dömötör Csaba: akinek fontos az ország békéje és biztonsága, az csak a Fideszre számíthat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Dömötör Csaba: akinek fontos az ország békéje és biztonsága, az csak a Fideszre számíthat

2022. március 27. - 12:00

Akinek számít Magyarország békéje és biztonsága, az a Fidesz-KDNP-re számíthat, csak a Fidesz-KDNP-re számíthat - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában vasárnap.

Forrás: Koronavírus

Mint felidézte, Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnökjelöltje több fórumon is arról beszélt, hogy "természetesen mindig az embereknek kell megfizetni a háború árát, nem pedig az állatoknak, a növényeknek, vagy a gombáknak." Szavai éppen annyira érzéketlenek, mint amennyire veszélyesek - mondta az államtitkár.

Dömötör Csaba közölte: tudjuk, hogy a baloldal fegyvereket küldene a hadszíntérre és elzárná a gázcsapokat is, ezt a napokban is megerősítették, amikor egyoldalúan támogatták az ukrán elnök követeléseit a gázimport leállításával és a fegyverküldéssel kapcsolatban. "Ha a baloldalra hallgatnánk, akkor hazánk azonnal belesodródna a háborúba" - fogalmazott, hozzátéve, hogy az álláspontjuk egyértelmű: egyáltalán nem szükségszerű, hogy mi fizessük meg ennek a háborúnak az árát.

Leszögezte: "ez nem a mi háborúnk, nem mi okoztuk és nem is szeretnénk belesodródni. Ez azt is jelenti, hogy április 3-án a háborúról és a békéről is döntünk". Akinek számít Magyarország békéje és biztonsága, az csak a Fidesz-KDNP-re számíthat - jelentette ki. (MTI)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s