h i r d e t é s

Egy Dacia, amely komoly politikai reklámot kapott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egy Dacia, amely komoly politikai reklámot kapott

2019. augusztus 03. - 12:22

 

Aktuálpolitikai elemekkel fűszerezett véleménycikkbe ágyazva írt tesztet a NER-kompatibilis Daciáról Winkler Róbert.

Az asszony hívta fel a figyelmem a tesztre, mert a cikk futótűzként terjedt harcos kertvárosi anyukák között.

Kevesebben kéne lennünk! A három gyerek egy hobbi. Kár gyereket szülni, mert úgyis csak teleszarják a bolygót.

ezeken a tesztből kiragadott mondatokon hördültek fel a kertvárosi anyukák

A magyar kormány pedig menjen a francba, hogy az ő adóforintjaiból támogatni merészeli a nagycsaládosok autóvásárlását! – a PestiSrácok pedig erre ugrott

Winkler Róbert alábbi szavait a PestiSrácok.hu „fölhabzó balliberális szennyes árként idézi”:

Csak hát ugye: minek? Ugyanúgy nem zöld, mint a villanyautók támogatása, hiszen egy gyerek is telekakkant másfél tonna pelenkát, mire szobatiszta lesz, három gyerek meg négyet-öt tonnányit. Ha hinni lehet a szakértőknek, 50-100 ezer család veszi igénybe a hétüléses kedvezményt, akkor az mondjuk 75 ezer család szorozva három gyerekkel, az 225 ezer tonna veszélyes hulladék, nagyon szűken számolva. Mert a kakis pelenka bizony veszélyes hulladék, bele egyenest a kommunális szemétbe. Aztán a 225 ezer gyerek nagyon sok szívószállal szürcsöl fel nagyon sok mekis shake-et, és rengeteg ruhát hord, hiszen a harmadik világ csak úgy fossa magából az olcsó gyerekruhát. Ami csak nálunk olcsó, mert globális szinten kemény árat fizetünk érte. És a végén mindegyik gyereknek lesz valami jó környezetszennyező hobbija, még ha nem is feltétlenül olyan durva, mint nekem a motorozás.

Akit ettől függetlenül vagy ezek után még érdekel a teszt eredménye, íme:

Árértékbe` jó. Ha az az autógyártás jövője, hogy a luxus felől a primer használhatóságot célozzuk meg, és környezettudatosan eltekintünk az élvezettől, mint faktortól, majdhogynem maga a jövő.

Értékelte az autót a Totalcar

Nekem pedig az jutott az eszembe, hogy nem pörög rendesen a családtámogatási rendszer, meg több autót kéne eladni, meg hitelfelvételek is kellenek, jó sok és egy ilyen médiatrükkel máris a középpontba került a Dacia Logan, ami a nagycsaládos-kedvezmény igénybevételével a legolcsóbb 7 személyautó Magyarországon. Winkler Róbert? Semmi különös, írt egy tesztet.


 

h i r d e t é s