h i r d e t é s

Egy tányérnyi szeretet "kéretlenül": Ételosztás Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Egy tányérnyi szeretet "kéretlenül": Ételosztás Debrecenben

2021. október 29. - 05:53

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete ismét megtartja szokásos ingyenes ételosztását Debrecenben, a hónap utolsó vasárnapján. 

Vendégségbe hívjuk a nehéz sorsú felebarátainkat 2021.október 31. -én (vasárnap) 11:00-12:00 óra között Debrecenben, a Petőfi térre.

Jelezzük, hogy összesen 150 fő részére tudunk meleg ételt biztosítani. A menü, a korábbi kérésnek megfelelően töltött káposzta lesz, friss kenyérrel. Minden adományt az ételosztásra örömmel fogadunk.

A járványügyi szabályok alapján, előre kidobozolt ételt biztosítunk. Helyszíni fogyasztásra nincs lehetőség.

A járványhelyzet miatt indokolt egymás egészségére vigyázni, ezért kérjük mindenkitől, hogy maszkot, vagy sálat helyezzen az arcára, és a 1,5 méter távolságot is kérjük betartani.

Kézfertőtlenítési lehetőséget a helyszínen biztosítunk!

Tudjuk, nem sok, amit adni tudunk, de mindezt jó szívvel tesszük. Szeretnénk, ha többen is mellénk állnának, nem szelfit készíteni, hanem kétkezi munkát végezni a magyar társadalom legelesettebbjei érdekében.

Itt a mi térségünkben is sok ezren várják a segítő kezet, az emberi szót, szeretnének emberhez méltó életet élni. Hívunk mindenkit, aki segíteni szeretne, két kézzel, vagy anyagi támogatással.

Az ételosztásra a szerkesztőség munkatársát tisztelettel meghívjuk. Egyúttal kérjük segítségüket abban, hogy nehéz sorsú embertársainkhoz eljuthasson az információ, hogy a hónap utolsó vasárnapján ételosztás lesz Debrecenben.

 

Debrecen, 2021.október 28

 

Tisztelettel

Szabó Zoltánné
az egyesület alelnöke

(A fotók a legutóbbi - szeptemberi - ételosztáson készültek.)